Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Unde mergem în weekend?

Nov
26

Pentru că tot e sfârşit de săptămână, sau week-end, cum zice mai tot românu’, m-am gândit să fac o scurtă trecere în revistă a evenimentelor culturale care se vor desfăşura în Oradea, zilele acestea! 🙂

  • Azi, vineri, 26 noiembrie 2010, avem Întâlnire cu iubitorii culturii şi literaturii japoneze la Librăria Gutenberg, de la ora 17.00; mai multe detalii, aici!
  • Tot în această seară ne aşteaptă şi Andra la Era Shopping Park, cu un concert de colinde, de la ora 19.00.
  • Sâmbătă, de la ora 11.00, avem un târg fabulos, de articole vintage, tot la Era Shopping Park: Absolute Fabulous Goes West; primele 300 de domnişoare/doamne vor primi un ruj gratis! Mai multe detalii aici!
  • Sâmbătă, de la ora 19.00, tot pentru amatorii de cultură japoneză, Librăria Gutenberg ne-a pregătit un concert de tobe japoneze, susţinut de Takumi Kato. Evenimentul va avea loc în sala festivă a Liceului Greco-Catolic. Intrarea este gratuită!
  • Dacă sunteţi amatori de muzică românească, GuessWho vă aşteaptă la concert în Club Heat, tot mâine seară; fetele au intrarea gratuită, băieţii plătesc 15 lei! 😉
  • Duminică avem o nouă ediţie de Schimb de Cărţi, Luna Noiembrie. Pasionaţii de lectură se vor întâlni în Music Cafe, de pe Str. Primăriei, de la ora 15.00. Aduceţi o carte şi-un zâmbet!
  • Pe seară avem o piesă de teatru la Casa de Cultură a Sindicatelor, şi anume: „Dublă rezervare” (Amor cu repetiţie), o comedie în regia lui Cristian Ioan. Piesa începe la ora 18.00, iar biletele se pot achiziţiona la intrare, în foaierul Casei de Cultură.

Weekend plăcut tuturor! 😀

2 Responses to Unde mergem în weekend?

  1. Ce misto ca stiu ce fac in acest weekend. Multumesc Ioana! ne vedem 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *