Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Un an de Aushopping la Oradea (P)

Dec
10

img_20161210_110132Zilele dinaintea sărbătorilor sunt mereu pline – fie că suntem în goana după cadouri pentru cei dragi, fie că ne place să mergem în locurile cu multă lume și agitație, cu programe speciale de Crăciun. Iar eu, din ipostaza de mămică proaspătă, aleg să merg în centrele comerciale unde pot găsi cele mai multe opțiuni pentru a bifa lista mea de Crăciun, pentru că timpul e altfel împărțit din momentul în care a apărut un omuleț în viața noastră. 🙂

Norocul meu este că stau foarte aproape de Centrul Comercial Aushopping Oradea – iar iarna aceasta, la ei sloganul este BUCURĂ-TE ȘI DĂ MAI DEPARTE! – în perioada 3 decembrie – 7 ianuarie, toți cei care trec pragul centrului comercial vor fi surprinși de frumoasele evenimente care au fost programate de organizatori – de la parade, scenete, întâlniri cu Moș Crăciun, la spectacole de teatru sau surprize dulci. Am fost și eu azi la cumpărături la Centrul Comercial Aushopping Oradea (o vizită pe la Jysk pentru căsuță, la Pepco pentru bebe, la Decathlon pentru soțul și la CCC pentru subsemnata), iar programul zilelor magice de iarnă detaliat îl găsiți aici.

„Zilele de miercuri sunt Zilele Primește și dăruiește bucuria! În aceste zile, Happy Team* va împărți bucurii dulci, creative și inspiraționale: Răvașul Bucuriei. Vizitatorii centrului vor primi 2 răvașe de culori diferite: astfel, răvașul verde este pentru persoana care îl primește iar cel roșu este surpriza dăruită unei alte persoane aflate în apropiere cu care va dori să împărtășească aceeași bucurie de a fi surprins. (*Happy Team este un serviciu special dedicat clienților Centrelor comerciale Aushopping, format dintr-o echipă de oameni energici, pozitivi și deschiși, care vin în întâmpinarea nevoilor clienților oferindu-le informații, ajutor sau surprize și cadouri instant.)

Zilele de sâmbătă sunt dedicate distracției. Culoarele centrului comercial vor fi animate de parade și scenete de Crăciun, dar și de spectacole de teatru și muzică, elful lui Crăciun și decorații animatronice. Moș Crăciun împreună cu spiridușii așteaptă copiii cuminți în zona special amenajată. Iubitorii de amintiri își pot face fotografii împreună cu cei dragi în cabina foto din centrele comerciale.” (comunicatul de presă al Aushopping Oradea).

Happy shopping, everyone! 🙂

One Response to Un an de Aushopping la Oradea (P)

  1. Pingback: Un an de Aushopping la Oradea (p) II - Ioana Ştef

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *