Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Ultimele spectacole din an în Stage

Dec
14

Ne-apropiem încetişor de clipa rezoluţiilor, an nou, totul fresh, out-of-the-oven. Dar până s-ajungem acolo, ce-ar fi să ne amuzăm la ultimele spectacole din an, alături de simpaticii din Stage? 🙂

Aceştia ne-au pregătit două spectacole frumoase, comedii, ca să râdem bine pe final de an. Sâmbătă 15 decembrie, de la ora 19, sunteţi invitaţi la comedia romantică BULETINISTA (cu Mirela Niţă-Lupu şi Sebastian Lupu), pe care cred c-am revăzut-o, personal, de multe-multe ori… pentru că de fiecare dată descopăr noi sensuri şi idei în cuvintele protagoniştilor.

Cea de-a doua recomandare e pentru duminică, 16 ianuarie – tot de la ora 19 vă veţi putea întâlni cu un alt cuplu senzaţional de comic: TANŢA ŞI COSTEL ai lui Ion Băieşu. Cu Mirela Niţă-Lupu şi Petre Ghimbăşan, spectacolul poate fi pe gustul tuturor, surprinzând atât umorul tinerilor din ziua de azi, cât şi nostalgia celor ce-au prins era comunistă.

Aşadar, nu şedeţi acasă, la căldurică: haideţi în Stage, la distracţie! Rezervări pe pagina de fb a evenimentelor: aici şi aici.

PS: Prietenii din Stage ne-au pregătit şi o surpriză pentru penultima duminică din an, dar despre asta, mai încolo…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *