Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Twilight – Breaking Dawn Part 2

Nov
26

Era inevitabil, presupun, să scriu şi despre cea mai recentă capodoperă din Saga Twilight: Partea a doua din Breaking Dawn. Pentru că, nu-i aşa, e HIP şi “la modă”, pentru că e bine să ştii (cred eu) ce fascinează generaţia nouă de adolescenţi. Ei bine, I hate to break it to you, but you kind are either limited in thinking or in love with Lautner’s abs. Pentru că nu pot să-mi explic de ce te-ai uita la 5 filme în care NU SE ÎNTÂMPLĂ MAI NIMIC, în care toată “acţiunea” constă în aşteptarea a “ceva rău” să se întâmple. 

Dar n-am vrut să fiu rea de la început! Am făcut maraton, am vrut să văd toate filmele din serie, până la partea a doua: Twilight, Eclipse, New Moon, Breaking Dawn Part 1, până să vin să desfiinţez Breaking Dawn Part 2 (c-aşa mi s-a părut mie c-ar fi corect şi just). Ei bine, nu cred c-am pierdut mai inutil opt ore din viaţă, credeţi-mă!! Încă de la primul film al seriei îţi dai seama că “there’s something wrong”, aşa că nu poţi, om cu IQ cât de cât, să “accepţi” că aşa ceva e posibil: o iubire dintre un constipat albicios şi o scândură care nu ştie să joace. Un singur lucru m-a făcut să “suport” oarecum calvarul de opt ore: abdomenul fantastic al lui Taylor Lautner. Omul arată excelent, şi n-ai ce-i zice… ;))

Anyhow, povestea continuă: partea asta-i doar pentru fani. Zice-se, Bella a născut un copil adorabil, a fost transformată în blood-sucking vampire (după cum şi-a dorit încă de pe la început), dar acum, bingo, ceva nu-i cuşer cu copilul. Una geloasă merge la Volturi să-i reclame, c-au conceput un copil nemuritor, care-i un pericol pentru toată lumea. Volturii strâng armată şi vor să vină să “rezolve” problema. Evident, nici ai lu’ Cullen nu şed blânzi, şi-şi adună, la rândul lor, preteni şi neamuri care să susţină că fetiţa e, de fapt, jumi-juma (născută câtă vreme mama era încă om). Scena bătăliei e fantastică, mi-a plăcut ce-am văzut, însă dezamăgirea vine în final când vezi că, de fapt… (bine, bre, nu mai stric nimic – deci nu vă spun).

Oricum, am un concurs pentru voi: dacă vreţi să mergeţi la film, aflaţi că ofer 3 invitaţii* duble celor interesaţi. Lăsaţi-mi un comentariu acilea, şi primii trei care spun că vor invitaţie la film, să le fie cu noroc!

*Invitaţiile sunt pentru Cinema Cortina din Oradea Shopping City, şi sunt valabile de luni până joi, atâta timp cât filmul rulează la cinema. Eu voi desemna câştigătorii mai pe seară.

8 Responses to Twilight – Breaking Dawn Part 2

  1. Deci vreau si eu doua bilete… Ma mananca nevasta cu fulgi cu tot daca nu o duc. Deci Ioana … VREAUUUU BILETE!

  2. Nu am mai fost demult la cinema si m-as duce impreuna cu sotul meu… desi el nu este mare fan, dar pentru mine face orice 😀 …aproape… :)) )

  3. Vreau doua bileteeee please ^_^

  4. Eu vreau 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *