Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Tu cu cine faci printing?

Sep
14

Poate ai o firmă, da? buuun. Firma are nevoie de hârtii, da? buuun. Dar dacă v-aş spune că aşa cum o firmă e controlată din zeci de părţi, când vine vorba de calitatea serviciilor, condiţiile angajaţilor, taxe, etc., poate n-ar strica să fie controlată şi la calitatea printurilor? Că deh, cazuri sunt cu duiumul în care hârtia e neglijată, tocmai cea care ajunge cel mai repede la client. Nu o dată s-a întâmplat să arunc un fluturaş cu oferte doar pentru că arăta penibil. Sau câte şi mai câte alte exemple.

Ei bine, există o soluţie la dilema printurilor: Agenţia de Print îşi propune să facă exact acest lucru, şi anume să controleze calitatea tipăriturilor. Nu că-i o idee funky? Începând din luna septembrie, agenţia va demara controale la firmele vizate (mai întâi din Timişoara, apoi din toată ţara – vorba sloganului)… Ca la orice control, se poate lăsa cu o amendă, asta dacă tipăriturile nu îndeplinesc cele mai exigente standarde calitative. So there you have it: ai grijă cu cine faci printing, s-ar putea să se lase c-o amendă!

PS: sper ca cei ce fac această campanie de bun simţ în tipar să se exindă la nivel naţional. Nu de alta, da’ şi în Oradea avem cazuri frumoase de print de toată jena…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *