Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Top 5 lucruri de concediu

Aug
18

Acuma, să nu vă gândiţi, fetelor drăguţelor (sau nah, domnilor) că vă provoc să-mi spuneţi ce lucruri aţi lua cu voi în CONCEDIUL IDEAL (ăla de pe-o insulă pustie), cu azi vreau să vă spun aşa, ca la o şuetă, care sunt lucrurile pe care le iau cu mine oriunde mă duc (fie citybreak, weekend la munte sau săptămână la mare), şi să vă întreb pe voi, dragii mei, care ce luaţi cu voi. Lucrurile astea pe care urmează să vi le prezint sunt, de fapt, produsele mele de beauty preferate, pe care le-am descoperit şi de care nu prea vreau să mă mai despart! 🙂

Eu le-am împărţit în 4 categorii, după cum urmează:

  • Îngrijirea tenului: crema intens hidratantă SPF15, de care nu m-aş despărţi nici în ruptul capului. Vă povesteam eu odată ce chinuri am cu tenul – ei bine, de când cu crema asta, ţin problema sub control. Tot la categoria îngrijirea tenului intră şi un alt produs care mie-mi face foarte bine: crema pentru curăţarea feţei, fără săpun. Ambele le puteţi găsi în gama ASLAVITAL MINERALACTIV.
  • Îngrijirea părului: aici mă declar mai mult decât mulţumită – impresionată, chiar – de şamponul anticădere. Nu e efectul Placebo, vă asigur… îl folosesc deja de aproximativ 3 luni de zile şi părul meu nu doar că nu mai cade în cantităţile în care o făcea, ci arată mai sănătos şi mai mult, îl simt foarte curat. Produse mai multe din această gamă de tratament găsiţi aici.
  • Îngrijirea corpului: din casă afară nu fac un pas fără protecţie solară. Ştiu, îmi veţi zice că-s ipohondră, că exagerez, dar la ce piele de lapte am, risc să mă pârlesc rău de tot, aşa că… mai bine previn decât să tratez: cu crema protectoare cu SPF50. Îşi face treaba excelent şi eu mă pot plimba în voie, ştiind că nu voi fi bronzată sau mai rău, pârlită ca tractoriştii (după forma hainelor).
  • Îngrijirea buzelor: mda, aici e o categorie specială. Am făcut de multe ori greșeala fatală de-a pleca fără ir de buze, ajungând acasă cu buze crăpate de soare/vânt/apă sărată, etc. Aşadar, pentru buze hidratate, soluţia: balsam de buze pentru hidratare intensivă, care vine cu un bonus care mie mi-a plăcut: lasă o senzaţie răcoritoare de mentă pe buze.

Acestea fiind scrise, iată “portofoliul” meu care intră în bagajul meu pentru relaxare. Care-i al tău? 🙂

PS: În încheiere, e musai să vă reamintesc că Farmec a lansat în luna martie o campanie foarte frumoasă, prin care sărbătorim femeile fermecătoare… Şi cum şi eu fac parte din această minunată campanie, mă declar tare încântată că am şansa să testez produse noi şi bune, despre care poate nu ştiam multe informaţii, dar care au devenit deja parte din rutina mea zilnică de frumuseţe (şi curăţenie) şi fără de care tare greu mi-ar fi. Şi unde mai pui că, înscriindu-vă la concursul lansat pe site (unde puteţi citi lucruri foarte frumoase şi interesante despre femei cu farmec din România), puteţi câştiga o excursie de 2 persoane pentru Dragobete 2014, oferită de Eximtur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *