Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Toate drumurile duc la Cluj: #checkinforbeauty

Oct
08

Personal, drumurile mele se împart în două destinații: Timișoara și Cluj-Napoca. Timișoara, pe locul I, pentru că e orașul meu de suflet, anii de facultate, bff-s, Unirii, PLAI, Grinette, etc. Cluj-Napoca, tot pe podium, e locul unde am prieteni dragi și bineînțeles, fermecător cu pavajele şi străduţele din centru (pe unde m-am rătăcit de nenumărate ori) şi,… e locul unde Farmec a luat naștere. Și pentru că Farmec ne-a obișnuit cu surprize în fiecare lună (cum ați citit și pe blogul meu 🙂 ), iată ce ne-au pregătit pentru octombrie: magazinul FARMEC (pe Str. Bucureşti, nr. 55 – a.k.a. Blocul Spray), care îşi deschide porţile în weekend-ul 11-13 octombrie.

Da’ ce scriu eu magazin… locul respectiv va fi o adevărată insulă a frumuseţii: cu produse Farmec de cumpărat, cu un Atelier de Creaţie (pentru tot soiul de întâlniri de beauty) şi un Muzeu (unde vom putea admira unelte vechi din fabrică sau anunţuri vechi de promovare). Magazinul arată deja într-un mare fel (aveţi şi poze, dovadă!) şi partea cea mai faină e că, fiind weekend-ul de deschidere, cei care-i trec pragul sunt răsplătiţi cu produse. Toţi cei ce mergeţi la Magazinul Farmec (că sunteţi localnici sau vizitatori), faceţi bine să daţi check-in fie pe facebook, fie pe twitter cu hashtagul #checkinforbeauty şi pam-pam: cadoul e al vostru! Acuma, dacă n-aveţi tehnologia, primiţi un cadou surpriză la cumpărarea unui produs din magazin: win-win pentru fiecare, că de fapt asta ne dorim. 😀

În încheiere, e musai să vă reamintesc că Farmec a lansat în luna martie o campanie foarte frumoasă, prin care sărbătorim femeile fermecătoare… Şi cum şi eu fac parte din această minunată campanie, mă declar tare încântată că am şansa să testez produse noi şi bune, despre care poate nu ştiam multe informaţii, dar care au devenit deja parte din rutina mea zilnică de frumuseţe (şi curăţenie) şi fără de care tare greu mi-ar fi. Şi unde mai pui că, înscriindu-vă la concursul lansat pe site (unde puteţi citi lucruri foarte frumoase şi interesante despre femei cu farmec din România), puteţi câştiga o excursie de 2 persoane pentru Dragobete 2014, oferită de Eximtur.

One Response to Toate drumurile duc la Cluj: #checkinforbeauty

  1. Pingback: Idei de Craciun, partea 1 - Ioana Ştef

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *