Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Ții vedete prin poșete?

Nov
04

Nu-mi pot închipui un început mai bun de săptămână decât c-o melodie faină care să-mi răsune în urechi, în timp ce-mi beau tacticos ceaiul la birou, studiind revista presei. Iar surpriza de luni dimineața a venit de la dragul meu brand FARMEC: o melodie de bună-dispoziție care promovează vedeta care nu ar trebui să lipsească din poșeta niciunei domnișoare! Despre Doina cea nouă e vorba (cremă nutritivă vitaminizantă), iar melodia e semnată de KREM.

Așadar, se recomandă, mai ales în anotimpul rece, doamnelor și domnișoarelor, să aveți mereu la îndemână (da-da, la poșete mă refer) această micuță și drăguță cremă de la Farmec. Pe lângă faptul că hidratează și hrănește pielea, are și un miros foaaarte plăcut (vorba Alexandrei, îți vine s-o tot deschizi doar ca să te bucuri de parfum). Și pentru că tot o dau tura-vura să vă conving, mai bine, zic, să dau niște creme la concurs, nu? Așadar, dacă-mi spuneți într-un comentariu, mai jos, ce produse Farmec aveți prin poșete, vă dau, la finalul lunii noiembrie (prin random.org), crema Doina fermecată și ceva bunătăți, tot de la Farmec (pun la bătaie 3 premii – anunţul câştigătorilor în 29 nov).

Ultimul argument, și cu asta închei: la orice comandă de pe site-ul Farmec de peste 100 de lei, în perioada 4-24 noiembrie, primiți o cremă Doina cado’! 🙂

Nu-i aşa că vă vine să fredonaţi şi voi?

PS: Vă reamintesc că Farmec a lansat în luna martie o campanie foarte frumoasă, prin care sărbătorim femeile fermecătoare… Şi cum şi eu fac parte din această minunată campanie, mă declar tare încântată că am şansa să testez produse noi şi bune, despre care poate nu ştiam multe informaţii, dar care au devenit deja parte din rutina mea zilnică de frumuseţe (şi curăţenie) şi fără de care tare greu mi-ar fi. Şi unde mai pui că, înscriindu-vă la concursul lansat pe site (unde puteţi citi lucruri foarte frumoase şi interesante despre femei cu farmec din România), puteţi câştiga o excursie de 2 persoane pentru Dragobete 2014, oferită de Eximtur.

9 Responses to Ții vedete prin poșete?

  1. Tratament expert peeling cuticular, Tratament expert ulei pt cuticule, Tratament expert lotiune cu vitamina B5, Baton corector purificator, Gerotival forte crema gommage, Argila alimentara

  2. Urmarind farmecul fin, Hi ! sa mai glumim putin nu poseta, nu caseta, continutul cel divin, mir -vedeta, elixir 🙂

  3. Normal ca am vedete in poseta, uite: crema de maini cu glicerina, crema grasa regeneranta pt maini (e frig si mainile mele sufera primele, n-am ce face), Aslavital MineralactivSPF 15, dermatograf negru. Nu intotdeauna in poseta, dar mai am doua lacuri de unghii din noua colectie, impreuna cu nelipsitul dizolvant.

  4. Am mai multe acasa decat prin poseta, dar hai sa vedem: poseta la control 🙂 Am, deci: balsam de buze pentru hidratare intensiva, creion dermatograf negru, crema de maini. Si, ocazional, baton corector.

  5. Crema de maini cu glicerina ce o recomand este extraordinar de buna! 🙂

  6. Eu ma mir cum de nu se poate spune ca unele obiecte ce le tine o femeie in poseta, se dovedesc a fi eroi sau eroine, dar doar o parere, fiecare vede cum vrea problema.

  7. Fetelor, randomorg mi-a dat cifrele 4, 3 și 2 la concurs.

    Vă mulțumesc tuturor pentru participare! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *