Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

The Campaign

Sep
25

Election Day? Looking forward!

Mie întotdeauna mi-au plăcut tam-tam-urile de la americani, cum se agită ei, campaniile lor pentru a se merge la votare, absolutely loving it. Îmi plac dezbaterile alea ale lor, televizate, cu întorsături de situaţie şi dezvăluiri “şocante”. Ei bine, dacă vă plac şi vouă, atunci e musai să vedeţi noua producţie THE CAMPAIGN (cu Will Ferell şi Zach Galifianakis – yup, I still don’t know how to pronounce it! :)) ).

Congressman-ul Cam Brady se pregăteşte pentru o nouă rundă de alegeri câştigate din start, pentru că-i singurul participant. Toate bune şi frumoase, roz de-a dreptul, până când o comite ceva mai serios (c-o gagicuţă, ca să zic aşa) iar doi moguli decid că nu mai e OK să-l finanţeze – şi că e musai să se schimbe candidatul – pentru a-l putea manevra ceva mai bine. Schema lor diabolică e să cumpere un candidat, care să le susţină planurile de a “muta” o fabrică din China în State, pe care să-i plătească ca vai de mama lor pentru a-şi dubla profiturile. Şi ce alegere mai inspirată decât super-ciudatul orăşelului, Marty Huggins. Evident, omuleţul trebuie “tuningat”, transformat în candidatul perfect – şi nu numai el, ci şi familia lui. Acestea fiind decise, să-nceapă lupta! Care-i tare amuzantă, cel puţin pentru mine, cu toate “exagerările” de rigoare. Şi da, în State, dacă-ţi împuşti contracandidatul care s-a filmat în timp ce-ţi seducea nevasta, urci în sondaje! :))

E comedie, că-i de râs, aşa că dacă vreţi să vă râdeţi în vreo seară, poftiţi de scrieţi-mi un comentariu, pentru că dau, cum v-am obişnuit deja de ceva vreme, bilete la film! Trei invitaţii duble, de câştigat, pentru cei ce-mi spun că vor la film! Puteţi merge oricând rulează, la Cortina Digiplex. Have fun! 😉

15 Responses to The Campaign

  1. Bine, fie. Am scris si comentariu. :))

  2. Am vrut sa vad filmul acesta de cand am vazut afisul la cortina…pe mine o imagine ma convinge mai mult decat o mie de cuvinte 🙂

  3. Ioana, m-am uitat astazi la orele de difuzare si din pacate nu o sa am posibilitatea sa merg la el. In concluzie, donez invitatia altcuiva.

    Merci!

  4. N-am fost de mult la film si ar fi o buna ocazie sa-mi mai “clatesc ochii” si sa-mi folosesc muschii maxilo-facilali pentru a rade.

  5. Galifianakis – Probabil se pronunță cum se scrie – e grec omul, după nume 🙂

  6. ăăăăă vreau la film? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *