Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Te iubesc, cum altfel?

Dec
06

V-am întrebat de sentimente săptămâna trecută, anunţând o premieră specială în urbea de pe Crişul Repede: episodul pilot din serialul “Plăcerile şi chinurile adulterului”, în regia Elvirei Platon-Rîmbu. Acum vine vremea să vă şi povestesc cum a fost, nu-i aşa? ;))

Locaţie: Columbus Cafe, Pasajul Vulturul Negru. Duminică seara. Locul ticsit de lume nerăbdătoare. La 19.10 începe spectacolul… Linişte maximă, să-i auzim, da? Ei bine, un EL şi o EA urmează să-şi dezvăluie povestea de dragoste.EA e o tânără viitoare mireasă, EL un iubit ceva mai copt, şi AMÂNDOI se iubesc enorm. Ce urmează să aflaţi e faptul că în toată trebăraia ce-o fac împreună (EA pune perdelele, EL o ajută cu agăţarea tablourilor), ei nu sunt decât doi amorezi disperaţi, care vor să-mpartă cât mai multe înainte de ziua fatidică a nunţii. Asta pentru că EA urmează să se căsătorească în ziua următoare cu ALTCINEVA, iar EL e deja căsătorit cu o femeie pe care n-o mai iubeşte.

Ce să spun… spectacolul atinge, şi pot să jur cu mâna pe inimă că multă lume şi-a pus măcar întrebarea dacă ce se derula în faţa ochilor lor era aievea sau doar în imaginaţia lor. Şi câţi nu s-or fi pus în pantofii celor doi, sau poate chiar trăiesc o astfel de poveste arzătoare de dragoste interzisă… E ALTCEVA, asta-i tot ce pot să vă spun. Şi merită încercat, credeţi-mă pe cuvânt!

PS: următoarea reprezentaţie are loc în 18 decembrie, rezervări tot în Columbus. Iar episodul 2, pe care-l aştept şi eu cu sufletul la gură, va avea premiera în ianuarie!

4 Responses to Te iubesc, cum altfel?

  1. Viata bate filmul prin teatru. Mustata adulter inteapa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *