Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Târgul de carte Gaudeamus, și la #Oradea

May
06

În premieră, Târgul de Carte GAUDEAMUS poposește și în Oradea – în perioada 7-11 mai 2014, în incinta unui pavilion expoziţional mobil amplasat în Parcul 1 Decembrie. Evenimentul este organizat de Radio România și Primăria Municipiului Oradea, iar anul acesta se desfășoară sub sloganul Tu cu ce frecvență citești?

Dacă aveți nevoie de motive să vizitați acest târg (!!), ei bine, puteți să citiți câteva chiar pe pagina evenimentului. Eu am să scriu câteva aici, așa, în treacăt:

  • Ieșiți să socializați. Lăsați birturile să se odihnească o jumătate de oră, n-or să pățească nimic. Intrați la Gaudeamus, căutați o carte faină și savurați-o apoi la ceai sau cafea, în birtul mai sus menționat.
  • Cărţi pentru toate vârstele şi gusturile, ficţiune contemporană, memorii şi jurnale, biografii, volume de poezie, artă, gastronomie, timp liber, studii academice şi de specialitate în diferite domenii, de la psihologie şi psihanaliză la economie şi ştiinţe exacte, manuale de limbi străine, dar şi multe alte surprize editoriale îşi aşteaptă cititorii la o adevărată sărbătoare a Cărţii şi a Lecturii!
  • Donaţi cărţi! GAUDEAMUS Oradea întră în campania „Cărţile se întorc acasă”, un proiect destinat aprovizionării cu fond de carte a bibliotecilor rurale din România prin donaţii provenind din partea vizitatorilor şi a editorilor prezenţi la Târg. Cărţile donate vor fi direcţionate către biblioteci rurale din judeţul Bihor.

Programul de vizitare al târgului este următorul:
· miercuri – sîmbătă, între orele 10.00 şi 20.00
· duminică, între orele 10.00 şi 15.00

iar accesul e, firește, GRATUIT!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *