Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Târg Expomariage la Oradea

Nov
04

Pentru prima oară de când se organizează la noi, în Oradea, Târgul Expomariage are 2 ediţii în 2011: după cea din februarie, a venit şi rândul celei din noiembrie, pentru aceia care doresc o planificare minuţioasă, detaliată, şi evident – din timp a fericitului eveniment. Evident, cei interesaţi vor putea găsi toate ingredientele necesare unei organizări eficiente, de la cele mai importante aspecte, privind rochiile, costumele de mire, închirierea de săli, până la alegerea mai banală, de ce nu, a invitaţiilor de nuntă!

Acum, pentru că-s tare curioasă din fire, cum mă ştiţi, am primit şi eu invitaţia de-a mă alătura echipei în descoperirea a tot ce mişună când vine vorba de ceremonia aceasta: voi fi bloggeriţă oficială, cu ecuson şi tot ce trebuie! 🙂 Mă voi perinda pe la expozanţi, voi proba lucruri, voi investiga, în mare voi face muncă serioasă de femeie interesată de măritat (că deh, o dată o să fac şi eu pasul ăsta, God willing).

Târgul va avea loc în perioada 11-12-13 noiembrie 2011, în Sala Sporturilor Antonio Alexe din Oradea, şi este organizat de Revista Mireasa. Şi ca să fie şi mai bine organizată treaba, am 5 invitaţii de dat domnişoarelor sau domnilor interesaţi, tot ce trebuie să faceţi este să-mi lăsaţi un comentariu prin care să mă anunţaţi că vreţi să mergeţi! Invitaţiile sunt duble, şi sunt valabile pe durata unei singure zile. PS: şi dacă nu le vreţi pentru voi, poate-aveţi prieteni, sau prieteni ai prietenilor care-s interesaţi. Numa’ zic! ;))

17 Responses to Târg Expomariage la Oradea

  1. Salut! Eu si logodnicul meu vrem sa participam 🙂

  2. Bloggerita oficiala. suna bine. felicitari

  3. Și eu mă văd viitoare mireasă, la anul, sper 😀 Dacă mai ai invitații de dat, pretty please, give me 😀

  4. Vreau si eu sa vin! Mersi mult! Te pup si felicitari pt blog si pt toate realizarile!

  5. Am o prietena pasionata de nunti – inca nu se chiar marita, dar se vizualizeaza constant, imi arata rochii, buchete, detalii, accesorii ;)) , asa ca vreau sa o surprind placut :)) . Cred ca o sa fie distractiv! 🙂

  6. Aş dori şi eu să merg, dacă se poate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *