Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

So many Livingrooms

Mar
21

Dragi orădeni, după cum poate bine ştiţi (sau vedeţi prin oraş), urmează a se deschide cea de-a patra cafenea sub numele Livingroom Cafe. Ceea ce nu e un lucru chiar atât de rău, dacă ţinem cont că suntem în criză economică de ceva vreme, iar multe localuri din Oradea n-au fost suficient de “abile” în a-şi menţine clientela (sau să şi-o clădească, în unele cazuri).

Iar faptul că Livingroom are “loc” să se extindă foarte bine în această perioadă critică, ei bine, nu trebuie trecut cu vederea! Acuma, să vă zic câte ceva despre cafenelele pe care le ştiu deja: prima, cea mai veche, se află pe Corso (undeva lângă Poliţia cu buletinele), dar nu-mi place foarte mult pentru că de fiecare dată când intru acolo e plin de piţiponci. Şi muzica e dată la maxim, e muzică de bumţi-bumţi, deci nu e muzică de muncă sau de business meetings în niciun caz. Deci no way, Jose. Apoi au deschis-o pe cea de sub Pasajul Vulturul Negru care mi-a plăcut din prima atât datorită muzicii, cât şi datorită faptului că are etaj, unde mă cocoţez să stau la geam şi să privesc la trecătorii grăbiţi spre treburile lor (which can sometimes be fun!). A treia cafenea e în Real Hypermarket 1, unde n-am stat în veci, pentru că de fiecare dată când sunt în Real mă grăbesc să cumpăr cele necesare, şi sincer, n-am văzut decât “şmecheri” cu laptoape la mese, care mereu “muncesc”.

Acum urmează să văd cum va sta treaba cu cea de-a patra cafenea. Dacă m-or convinge sau nu să migrez înspre ei (cu condiţia să nu fie tare departe de şentrul pe unde mă-nvârt toată ziua). So, carry on, că nu de alta, da’ e ca la mine acasă, doar că-i mai bun ceaiul! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *