Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Sneak Preview: Cinema Cortina din Oradea Shopping City

Oct
12

O promisiune se onorează, indiferent de motive terţe care te-ar putea împiedica să te ţii de cuvânt. Asta am învăţat de mică, aşa că aseară, în ciuda febrei şi-a răcelii care nu mai vrea să plece, dom’le, mi-am făcut apariţia împreună cu Lili şi Cipri la proaspătul cinematograf din incinta Oradea Shopping City – din Calea Aradului (fostul Tiago). Mall-ul urmează să se deschidă abia vineri, în 14 octombrie, dar noi am fost invitaţi, alături de oameni din presă, să venim să vedem ce şi cum. 😀

Din paleta de filme ce ne-a fost pusă la dispoziţie, am ales Cars 2 (deşi titrat în română, şi voi ştiţi cât de mult urăsc eu asta la un film străin!!), pentru că celelalte 2 – Conan (văzut deja) şi ăla cu Planeta Maimuţelor sau cum mama lor era, nu mai erau atât de interesante. Am ajuns acolo, la intrarea a 3a, unde ai scări rulante care dau fix în noul cinema care se numeşte Cortina Digiplex, şi arată curăţel (că doar e la început, abia urmează a fi uzat). La casele de marcat, tineri dornici să te-ajute cu informaţii, dar care mai au nevoie de niţică instruire – aici nu-i nimic de comentat. Am primit suc şi popcorn, plus biletul la film, şi ne-am îndreptat spre sală.

Băi, sala 6 în care-am văzut noi Cars 2 e uriaşă (din câte-am înţeles, e cea mai mare dintre sălile de film). Are un ecran cât China şi Japonia împreună, 3 coloane de scaune (2 laterale şi unul consistent în mijloc), şi ce-i mai important, e loc mult între rândul tău şi cel din faţa ta. Nu mai e problemă cu oamenii înalţi care trebuie să se chircească efectiv pentru a încăpea în scaune (eu am, de exemplu, baiul ăsta!), şi lucrul care m-a foarte bucurat – scaunele roşii sunt foarte comode. Cât despre tehnologie, aici nu mă prea pricep, ştiu doar că-i de ultimă generaţie, şi că am simţit în scaune vibraţiile başilor în momentul în care erau cursele maşinuţelor pe ecran – ceea ce iar a fost foarte mişto! Ochelarii 3D i-am primit cadou, şi-am înţeles că-i voi putea folosi pe viitor la filme, pentru că în preţul biletului vor fi incluşi ochelarii pe care-i vom putea lua acasă.

În rest, ce să vă mai spun… aştept să se deschidă oficial Oradea Shopping City, să merg să verific şi celelalte oferte din dotare (m-am mai plimbat aseară şi-am tras cu ochiul – e sală de biliard şi alee de bowling, plus KFC – toate lângă cinema – restul erau încă în amenajare). Vă las cu invitaţia de-a merge să testaţi noul cinema – mie-mi place! ;))

PS: o singură poză făcui, cu telefonul, da’ aveţi răbdare… vineri vine acuş! 🙂

10 Responses to Sneak Preview: Cinema Cortina din Oradea Shopping City

  1. Abia astept sa vad si eu “pe viu” :d

  2. Atata doar ca vineri va fi 14 octombrie, conform ultimului calendar verificat de mine, vezi ca “raceala” isi cere tributul

  3. Pfff. I can’t wait till friday at 16.00!
    Fain review-ul! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *