Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Scripcarul din #Oradea se joacă la #Cluj

Apr
11

Da, da… chiar așa! Se prea poate să fi auzit multe și mărunte despre acest spectacol fabulos, produs de Teatrul Regina Maria din Oradea – considerat de către critici și nu numai drept „cel mai bun musical produs în România” (și aici mă refer la prietenii din țară, care nu au apucat să-l vadă la Oradea, București, Satu Mare sau Baia Mare). Ei bine, spectacolul acesta fabulos, cu o desfășurare impresionantă de forțe – peste 50 de oameni care cântă și dansează împreună pe scenă – a fost vizionat de fiecare dată cu casa închisă la Oradea. S-ar putea să spuneți că nu-i lucru mare, dar să aduni 600 de oameni, de fiecare dată, iar biletele să se vândă cu 2-3 săptămâni înainte, e ceva! 🙂

Despre spectacol… zău, nu mai știu ce să vă spun! V-am scris în repetate rânduri, e unul dintre spectacolele mele preferate, se cântă divin, Richard Balint e un zeu, echipa – minunată. A fost la 3 festivaluri din țară, a primit premii și două nominalizări la UNITER 2012, ce mai – e de neratat!

Și dacă vreți să-l vedeți, dragi prieteni din Cluj – vă anunț că venim cu scripca marți, 16 aprilie, de la ora 19, la Sala Mare a Teatrului Național „Lucian Blaga”! Biletele s-au pus deja în vânzare, se pot achiziționa atât de la Agenția Teatrului, cât și online, de aici. Ne vedem așadar la Cluuuj?

5 Responses to Scripcarul din #Oradea se joacă la #Cluj

  1. Ioi, tu, ca am emotii!
    Abia astept ziua de marti, mai ales ca peste tot aud/vad numai despre Scripcar 😀

  2. Salut, e vreo sansa sa ajunga trupa de teatru cu Scripcarul si la Arad, sau macar la Timisoara? Nu mai tin minte de cate ori am vazut filmul Fiddler si nu ma plictisesc niciodata sa-l revad. Cred ca spectacolul e o minune pe scena!

    • Hmm… nouă ne-ar plăcea, fireşte. Din păcate, nu avem programate spectacole în deplasare în perioada următoare. Vă vom ţine la curent! 🙂

  3. Ok. Multumesc 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *