Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Salata din grădină

Jul
11

Mai devreme sau mai târziu, tot te ajung gândurile negre… rezultate dintr-o idee, avută într-o plimbare în căutare de blugi, sau spusă-n treacăt într-o conversație telefonică din care nu-ți amintești prea multe.

TE-AI ÎNGRĂȘAAAT!! VEZI CE MĂNÂNCI!!

Și încep să se învârtă rotițele în cap („gata, trebuie să mănânc mai sănătos! Adio, kebab și gyros din Pasaj, adio ciocolată la orice oră din zi și din noapte, adio beri, că dați burtică, adio, adio!”). Și se-nvârt atât de tare încât, la ora mesei, ești năuc și nu mai știi încotro să te îndrepți pentru o gustare sănătoasă. Dar vai!, poate voi nu știți, pentru mine a apărut soluția salvatoare – la nici 5 minute distanță s-a deschis de ceva vreme deja, cel mai verde loc pentru o masă sănătoasă – din grădină (str. Republicii, vis-a-vis de Orange Store).

Victorieee!!! (strigară în cor toate vocile din capul Ioanei). Am testat deja câteva feluri de salată (cea cu piept de pui, blue cheese și nuci, sau cu somon, dar preferata rămâne cea cu ton), și-mi plac. Nu credeam că poți să te saturi dintr-o salată, dar pui niște crutoane și parcă-și face treaba; au și mini sendvișuri, pentru ăia care-s mai fomiști… Dietă încă n-o să țin, dar dacă mă pot ține de măcar 2-3 salate pe săptămână la prânz, mă declar mulțumită. Dacă mă întrebați pe mine, doar prețul n-ar strica să fie o idee mai mic (18 lei salata cu somon) – dat fiind faptul că nu prea stai la ei în local (mese sunt, oameni n-am prea văzut), ci iei salata la pachet. Dar per ansamblu e o experiență plăcută! Dar voi, ați mâncat din grădină?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *