Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Rock Evolution la #Oradea!

Jun
28

Roacheri din toate colţurile României, uniţi-vă! La Oradea va avea loc a doua ediţie a festivalului Rock Evolution, unde îi veţi putea asculta pe cei mai tari din parcarea hard-rock-ului, cu Sepultura cap de afiş! Aşadar, în perioada 13-15 iulie, Oradea va fi capitala românească a rock-ului. Festivalul se va ţine în Tony Shopping Center, Str. Ogorului – centura Oradea, în apropierea hipermarketului REAL 1.

Biletele s-au pus deja în vânzare, se pot găsi fie la Germanos, Orange, Vodafone, Domo, în librăriile Humanitas sau Cărtureşti (pentru bucureşteni sau timişoreni sau unde-o mai fi Cărtureştiul), sau online prin Eventim.

Cum ziceam mai sus, amatorii acestui gen de muzică sunt aşteptaţi la Oradea, astfel că organizatorii vor oferi facilităţi turiştilor. Bilete pentru 2 şi 3 zile au inclus un loc de campare, cu locuri de parcare şi evident duşuri, toalete şi corturi de unde se vor cumpăra de-ale gurii (papa sau băuturică).

  • 1 bilet pt 1 zi costă 40 în avans sau 50 de la fața locului;
  • 1 bilet pt 2 zile costă 50 în avans sau 60 de la fața locului;
  • 1 bilet pt 3 zile costă 70 în avans sau 80 la fața locului;

Ce pot să vă spun e să urmăriţi blogul meu pentru că voi fi blogger acreditat al festivalului (alături de mulţi alţii, iar zilele următoare veți putea câștiga bilete în concursuri organizate pe siteurile: ClujLife, FUA, Bogdan Pater, Oradea Mea, Lilişor, Orădeanul, Oradea Online sau Muzica de Vest şi evident, aici!). În curând urmează o postare cu completările legate de festival (program, organizare, etc.). So stay tuned and rock on! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *