Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Revizia tehnică a lui 2011

Dec
31

Acuş bate anul nou la poartă şi eu încă nu m-am gândit la o retrospectivă. A fost bun, a fost rău, ei bine, looking back, parcă a fost cu de toate – şi rele şi bune. Am avut câteva obiective culturale pe care le-am atins, în mare parte, iar cele personale nu s-au lăsat mai prejos. Am citit cărţi (vreo 20 la număr, cred – shameful number, da’ anu’ viitor VREAU să fie mai bine), am văzut filme (aici vă spun cu exactitate: 160) şi mai noi şi mai vechi, unele foarte bune, altele o pierdere de vreme (la capitolul bune trebuie să menţionez câteva titluri: The King’s Speech, The Kids Are All Right, Marţi după Crăciun, Le Concert, 12 şi originalul 12 Angry Men, sau The Apartment – lista completă aici), am văzut aproximativ 35 de spectacole de teatru (bineînţeles, cu ajutorul Festivalului de Teatru Scurt şi a Toamnei Orădene), onorabil sper, şi cu speranţe de mai bine în 2012.

La capitolul profesional… ceva schimbări de job, noi pasiuni, oameni minunaţi, festivaluri – acreditări la multe dintre cele mai frumoase evenimente ale anului, mulţumită acestui mic blog pe care îl mai scriu (cu dorinţa ca anul viitor să fie mai des băgat în seamă şi îngrijit de patroană, adică de mine), aşa că nu pot decât să fiu mulţumită de tot ce mi-a adus! 🙂

Despre corazon, ei bine, n-am nimic de obiectat. Unele mici certuri, reveniri sau împăcări, dar per ansamblu prietenii au rămas prieteni iar inimioara – intactă. Cu familia unele baiuri, ca-n orice viaţă de tânăr dornic de-a sta pe propriile picioare, dar aici încă mai am de muncit. Şi din partea mea, şi dintr-a lor. Dar per ansamblu – a fost bine.

Şi dacă 2011 a fost anul moderaţiei, vreau ca-n 2012 să se-ntâmple totul super-rapid. More of everything for me, thank you (aici Doamne-Doamne ştie la ce mă refer)! 😀 Iar vouă, dragii mei prieteni virtuali care mă vizitaţi din când în când, vă doresc s-aveţi parte de un an mirific, plin cu lucruri minunate şi oameni dragi alături cât de mult posibil. Să ne citim cu bine şi-n 2012! 😉

3 Responses to Revizia tehnică a lui 2011

  1. La multi ani, Ioana!
    Felicitari pentru toata activitatea culturala avuta anul trecut, si iti urez multa sanatate pentru a realiza si mai multe anul acesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *