Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Prima zi. Diferită

Sep
01

Vă ziceam ieri că am avut ceva decizii de luat cu privire la viitorul meu profesional. După cum poate aţi intuit, am ales slujba mai prost plătită, însă care va avea satisfacţii mai mari, sper eu.

Azi dimineaţă, când a sunat alarma de trezire la ora criminală de 6.30, nu mi-a venit să cred! Deşi m-am pus în pat ieri devreme, pe la ora 10 şi ceva, somnul mi s-a părut că nu şi-a făcut apariţia… Apoi, cu toate pregătirile aferente unei zile de birou: căutatul de haine “potrivite”. De aproximativ un an de zile lucrez de-acasă, deci… de multe ori lucram confortabil, în pijamale, din pat. Însă acum, cu muncă de birou (aia ce mi-am dorit-o de câteva luni încoace), a revenit toată agitaţia cu căutatul toaletei adecvate pentru birou. Aia nu, prea scurtă! Cealaltă – prea decoltată! Cum să te-mbraci în verde?! ;;)

Dar toate acestea au trecut (n-a fost verde, ci galben!), astfel că prima zi “între oameni” a decurs cum nu se poate mai bine. Muncă este, slavă Cerului, oameni, aşa-şi-aşa, dar ce să-i faci – te obişnuieşti cu toate. Acum aştept provocările! 🙂

6 Responses to Prima zi. Diferită

  1. ce slujba noua?

  2. Munca de birou, una din cele mai stresante, desi multi cred ca e usor 🙂
    Eu seara cand ajung acasa am nevoie de minim 30 de minute pentru putin mind chill :))

    • Da, e cam stresantă, dar nu se compară cu muncitul de-acasă, unde m-am plictisit de holbat la pereţi. Aşa, mai ies şi eu în lume, mai văd una-alta! 😀

  3. Am lucrat si eu de acasa un an de zile si pot spune si eu ca a fost plictisitor. Ma simteam ca un parazit la un moment dat :))
    De cateva luni de cand sunt la birou, parca si timpul trece mai repede 😛

  4. La noul loc de munca poti combina rosu cu alb si verde, ba chiar si-un pic de galben; T(anti) Maria nu se supara. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *