Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Premiul pentru cel mai bun șampon de anul acesta…

Nov
26

… merge către minunatul și absolut fantasticul șampon din gama nou-lansată de Farmec, Șamponul pentru scalp sensibil (Gerovital H3 Derma +).

Recunosc că l-am testat pentru că se termina perioada de tratament anticădere la fix când l-am primit (în fiecare an, fac o cură cu fiole și șampon anticădere de două ori pe an, câte 2 luni). De multă vreme vă povestesc despre părul meu struțo-cămilă, despre faptul că stă cum vrea când vrea, și câte și mai câte. Ei bine, în toamna asta, poate și din cauza stresului acumulat cu prilejul Festivalului de teatru), am dezvoltat o sensibilitate a scalpului care se lăsa cu mâncărimi oribile.

Îmi place totul la acest șampon: consistența cremoasă cum n-am mai întâlnit, parfumul discret (oricum folosesc mască după, plus ser termoprotector, și bineînțeles, cremă de corp, deodorant, parfum, etc. – ajungi să miroși oribil, părerea mea), precum și felul în care îmi simt părul la final. Pare mai îngroșat, stă mai bine (îl aranjez cu peria rotativă, mai nou), și per ansamblu am scăpat de mâncărimile oribile.

O sticlă are 200 ml, dar ține suficient de mult (estimez că mă va ține cam 2 luni, în condițiile în care iarna îmi spăl părul la 3 zile). Face parte din gama de dermatocosmetice, de-aici și prețul un pic mai mare, dar din nou, zic eu, e justificat, iar ambalajul e cartonat și design-ul e aerisit, pe gustul meu. Îmi place! (Sper că review-ul meu vă e de folos.)

PS: luna aceasta aveți și bucuria, fetelor, de-a descoperi culori noi-nouțe din gama Farmec Collection. Le puteți vedea aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *