Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Pofta ce-am poftit

Feb
04

Despre mine cred că ştiţi foarte multe lucruri, vă tot torn la poveşti care mai de care, despre câte-mi plac în lună şi în soare. Că-mi plac deserturile şi le devorez rapid, asta nu mai e secret. Aşadar, când azi, pe la prânz, văz la domnul FUA o poză pe feisbuc cu nişte gogoşi, m-a lovit apoplexia. Şi pofta…

Şi nu ştiu dacă vă-nvârtiţi prin oraş zilele astea, da’ în Oradea s-a instalat ceea ce jurnaliştii numesc “iadul alb”. E un viscol şi-o zăpadă de nu ţi-ai scoate câinele din cuşcă, darămite să te pui să circuli prin frig să cumperi cele necesare pentru a face pancovele mele delicioase (na, c-aţi aflat şi-un regionalism în seara asta). Da’ am noroc, că vin rar acasă, iar ai mei se cam dau peste cap să-mi facă din mofturi, şi mama, ce-i drept, e mare maestră să facă astfel de deserturi cu aluat dospit.

3 ore mai târziu după vizualizarea pozei, m-am trezit şi eu în faţă cu pofta ce-am poftit. Acuma, întrebarea e în felul următor: ştiu că nu pot controla cât de pofticioasă să fiu, da’ care e soluţia? Să şterg din preteni? Să intru mai rar pe feisbuc? Noroc că nu m-am pricopsit cu ceva reţetă mai fancy, c-altfel dădeam de dracu-l! :))

3 Responses to Pofta ce-am poftit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *