Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Pentru un păr fermecător…

Feb
19

… o femeie e în stare să facă sacrificii. Da’ nu orice sacrificii, ci chiar ăla suprem (eu, de exemplu, deşi ador părul lung, mi-l tai tot la o lună şi jumătate, să fie sănătos – chiar dacă, nemernicul, are alte baiuri). Citeam undeva, mai demult, că Zeta-Jones se spală pe cap cu bere&miere, amestec care pute ca toţi dracii, dar cică merită. Eu n-am ajuns chiar la bere cu miere, dar măşti, balsamuri şi şampoane peste şampoane tot am folosit. De vopsit nu l-am vopsit, de tăiat îl tai cum spune stilistul şi-atunci, am şi eu întrebarea:

My lovely/stubborn hair, WHY Y U NO LIKE me?!

Pentru că aşa e, părul meu nu mă place. Eu îl numesc, cu drag, struţo-cămilă. Asta pentru că atunci când îl vreau creţ, stă lins de cap, cu trei onduleuri de te-apucă mila, şi când îl vreau lins, se trezeşte să se încreţească, da’ nu cum vreau eu, ci cum vrea el. Am băgat placa-n el, l-am pus pe bigudiuri. Într-o vreme era plin cu spumă (câh!), în altă vreme îl tapam de-l lua sărăcia, şi tot nu stătea. Asta până am ajuns să vreau să văd cu e el natural. Şi care-i marca ce te duce instant cu gândul la natural, mai ales acum, cu rebrandingul drăguţ – Farmec Natural, cu Giulia pe post de Ambasador? Exact, our good-old Farmec! 🙂

Aflaţi, aşadar, că Farmec a lansat o gamă de cosmetice pentru păr – Gerovital Plant Treatment pentru că, nu-i aşa, cum spune şi sloganul, indiferent de ce freză ai, sănătatea părului tău este cea mai importantă! Aşa că evident că am sărit şi eu la bord, iar acum testez fiolele din kitul anticădere păr. Şi-s sigură, credeţi-mă, că struţo-cămila mea dragă de podoabă capilară se va reface cât aş zice… Gerovital… că de nu, îmi bag şi eu rasta, în lipsă de alte idei!

PS: produsele astea noi şi faine nu-s numai pentru femei, bărbaţii sunt invitaţi să le testeze şi ei! 😉

One Response to Pentru un păr fermecător…

  1. Pingback: Idei de Craciun, partea 1 - Ioana Ştef

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *