Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Patzanii din Oradea

Jan
30

Sunt fan spectacole de improvizație de multă vreme. În studenție, în Timișoara, mergeam frecvent la astfel de „exerciții creative”, ca să le numesc așa; primele show-uri de improvizație le-am văzut în franceză, și țin minte cât de ușurată am fost să văd că fac și românii așa ceva (chiar dacă mai târziu, ce-i drept). Apoi am revenit acasă și țin minte că niște actori din Arad veneau frecvent în Yellow Submarine și făceau astfel de show-uri, însă nu i-am avut pe ai noștri, o trupă care să aibă spectacole frecvent.

Dar n-a trecut mult și iacătă că au apărut PATZANII în peisajul cultural orădean, o trupă independentă care face astfel de spectacole de improvizație, spre deliciul celor pasionați de umor și neprevăzut. Au avut spectacole în Moszkva Cafe sau prin Window Pub, și văd că prind la orădeni. Adică, de ce să nu-ți placă o seară în care 3-4 oameni talentați vin în fața ta și se dau în stambă numai ca să te facă să râzi, dar folosind niște subiecte pe care nu le cunosc, nu le au pregătite de acasă?

Ce se întâmplă la un astfel de show? Ei bine, după cum ei înșiși declară, Exercițiile sunt diferite și cer mereu ceva nou de la voi. Avem nevoie fie de spații, titluri de melodii, meserii, teme, etc. De la public luăm astea și începem acțiunea!

De ce e bine să mergi la astfel de show-uri? Răspunsul cel mai simplu: pentru că distracție și pentru creativitate. Urmăriți pagina de Facebook LB Shows pentru informații despre când au Patzanii spectacol și faceți bine și mergeți să-i vedeți. Dixit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *