Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Păcăleală de 1 Aprilie

Apr
01

Nu prea mi-a picat fisa de dimineaţă că dacă-i 1 aprilie, ziua asta musai să fie plină cu farse. Nici când taximetristul a făcut o glumă, schimbând traseul, ca apoi să se redreseze şi să zică “E în ton cu ziua de azi, nu?”, am rămas destul de impasibilă. Apoi, am primit câteva telefoane cu diverse veşti, dar la fel, am luat tot ce mi s-a spus ca atare, n-am comentat la nimic. Mi-am făcut treaba zicându-mi că-s prea mare să mai cred în păcăleli, şi că de mine nu se prinde. 

Şi tocmai când mă pregăteam eu să-mi afirm superioritatea, a-nceput să ningă. Apoi să plouă. După aceea a răsărit soarele dintre nori, iar la final, lapoviţă. Toate, în mai puţin de jumătate de oră. Azi, în Oradea. Spre finalul zilei, a mai ieşit puţin soarele, dar tot frig a fost. Se pare că păcăleala asta a vremii am primit-o cu toţii, c-am vrut sau nu… :))

2 Responses to Păcăleală de 1 Aprilie

  1. Ce tare! Exact la fel s-a intamplat si in Cluj!!!! Doar ca, la un moment dat, era … viscol!!! Pe bune, ningea des si batea un vant, se involbura zapada aia, ziceai ca-i viscol de ianuarie!
    Dupa 10 minute era un soare puternic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *