Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Ornamente – Spectacol de poezie şi muzică

Dec
15

Probabil că sunt unii dintre voi care-l cunoaşteţi pe Ciprian Ciuciu, tânărul artist orădean. E actor la Teatrul Regina Maria, însă are o grămadă de alte proiecte culturale care vin să completeze ceea ce se-anunţă a fi o promiţătoare carieră în lumea artelor. Aşadar, Cipri (cum îi spun cunoscuţii) cochetează cu lumea filmului (a lansat 2 scurt-metraje: “Cum să mănânci o pasăre – Ghidul începătorului” şi “eu n-am curaj“) şi cu cea a literaturii (e deja un autor publicat – cu volume de teatru sau poezie). Şi iată că, în premieră, va susţine un spectacol de poezie şi muzică – cu alte cuvinte, îl vom asculta pentru prima oară recitându-şi compoziţiile! 🙂

Îl vor acompania Sergiu Boldor la vioară, Flaviu Seretoc la contrabas şi Ary Jonathan la clarinet. Acest spectacol va avea loc miercuri, 21 decembrie, în The Lounge (str. Mihai Viteazu, nr.5), cu începere de la ora 20. Preţul unui bilet este de 10 lei, în care vă este inclusă consumaţie (veţi primi un voucher). Sunt aproximativ 50 de locuri disponibile, deci nu mai zăboviţi. Aşadar… dacă sunteţi curioşi să ascultaţi nişte poezii superbe în interpretarea autorului, poftiţi miercuri seara în The Lounge, la un spectacol frumos!

PS: pe Cipri puteţi să-l vedeţi şi duminică, 18 decembrie, cu începere de la ora 19, în Columbus Cafe, unde joacă în proiectul independent “Plăcerile şi chinurile adulterului” – alături de Alina Leonte.

3 Responses to Ornamente – Spectacol de poezie şi muzică

  1. cum să mănânci o pasăre – ghidul începătorului.
    nu e cântătăoare decât în filmu clasic 🙂

  2. Pingback: Concert de Craciun la Filarmonica - Ioana Ştef

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *