Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Orădean & Mândru – un proiect foto Remus Toderici

Apr
14

Remus Toderici (fotograful nostru cel de toate zilele) face lucruri frumoase în Oradea. Cel mai nou proiect, executat în weekend, „ORĂDEAN & Mândru” e doar unul dintre exemplele de idei frumoase pentru comunitatea în care trăiește.

De unde i-a venit lui Remus ideea? A zis-o chiar el: ne mândrim cu cel mai frumos oraș din România. Da’ ne-am lăsa fotografiați (că vorba ceea, ce ți-e scris, în frunte ți-e pus!) cu emblema asta? Iar Remus, băiat tare harnic, s-a apucat de treabă (de fapt, treaba începuse anul trecut, când tot Remus a făcut proiectul „365 de portrete”, unde a invitat orădenii să se lase fotografiați în ciuda vremii ploioase) și a invitat lumea să i se alăture în Pasajul Vulturul Negru, unde a pozat peste 200 de oameni dornici să afirme că-s orădeni și mândri de asta!

L-am întrebat pe Remus dacă, la final, e mulțumit… și mi-a zis că DA. Campaniile pe care el le propune orădenilor încurajează spiritul civic şi, totodată, ne promovează orașul… și dacă nu ne mândrim cu asta, apăi… halal să ne fie.

Bravos, Remus! La cât mai multe proiecte frumoase. 🙂

Fotografiile le puteți vedea aici. Vă invit să dați un Like paginii sale oficiale, pentru a fi la curent cu activitatea lui Remus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *