Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

O nouă provocare marca #Toastmasters

Feb
21

… la care vă invit cu mare drag să luați parte va avea loc sâmbătă, 23 februarie 2013, de la ora 11, la Sala de Ședințe din Start Business Center (str. Armatei Române, nr. 1, în spatele Clădirii ITM) unde veți avea șansa de-a participa la Primul Training susținut de membrii clubului Oradea Toastmasters (yup, myself included) – bazat pe lecții din Better Speaker Series lansate de Toastmasters International! 🙂

Ce-o să aflați la acest training? Ei bine, dacă sunteți pasionați de public speaking & leadership, e evenimentul ideal pentru voi! Trainingul se împarte în trei secțiuni: prima, moderată de Carina Florin (VP Education), vă va dezvălui beneficiile de-a fi membru într-un club Toastmasters, ce rol au manualele și nu în ultimul rând, despre componenta de leadership a clubului – ofițerii unui club, mentori și mentorați. A doua va fi moderată chiar de mine (pentru prima oară în această postură) – vă voi vorbi despre cum trebuie să arate un discurs – care sunt componentele acestuia și cum trebuie ele organizate. Cea de-a treia secțiune va fi despre discursuri improvizate – lucrul de care se teme majoritatea oamenilor (Doamne ferește să mă pună pe mine să vorbesc, o să mă panichez, n-o să știu ce să zic, auăleu, se-nvârte camera cu mine…). Veți afla tehnici de a vă controla frica de-a vorbi în public și mai mult, veți fi provocați la o sesiune interactivă de discursuri improvizate, după modelul celor din ședința Toastmasters – secțiune moderată de Alina Pop (VP Membership) și Carina Florin. Întregul training va fi moderat de Alina Gâdoiu (Președintele Clubului orădean).

Așadar, vă așteptăm cu mare drag în gașca Toastmasters! Avem și-o mică taxă pentru cei ce nu sunt membri – 30 de lei – cât o ieșire cu amica, la o cafea, într-o după-masă – dar în schimb garantăm 3 ore de bună dispoziție și informații super-utile! Înscrieri pe mailul oradea.toastmasters@gmail.com (cu mențiunea pentru training).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *