Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

O nouă premieră la teatru: Bordel

Oct
29

Dacă n-aveţi ce face vineri după-masa (2 noiembrie), cam pe la ora 19, vin eu cu o recomandare: haideţi la Teatrul Regina Maria, la Sala Mare, să vedeţi noua premieră a Trupei Iosif Vulcan, spectacolul BORDEL (de Gabriel Barylli, în regia lui Ţino Geirun). Pentru prima oară la teatrul din Oradea, acest spectacol e o coproducţie româno-austriacă (alături de Teatrul Pygmalion din Viena). 

BORDEL prezintă povestea lui Martin (interpretat de Daniel Vulcu), un manager de success, care întruchipează imaginea bărbatului realizat profesional. Acesta trăieşte drama nefericitului care are mulţi bani, dar timp insuficient pentru experienţe veritabile şi de esenţă. Dacă va reuşi să se retragă o oră din agitata lui viaţă profesională şi să o dedice unei femei, aceasta trebuie să fie şi ea la înălţimea aşteptărilor lui, de un profesionalism fără cusur. Maria (Georgia Căprărin) se pare că va întruni aşteptările lui, fiind, conform recomandării prietenului său Ştefan, o prostituată perfectă. Curând îşi dă seama de strategia prietenului, fiindcă întâlnirea celor doi va câştiga alte dimensiuni. În spatele măştii de carton a prostituatei, Martin descoperă fiinţa vie şi sensibilă pe care a căutat-o întreaga viaţă. Sfârşitul piesei este învăluit în mister. Se va prelungi oare această întâlnire în ceea ce presupune o legătură pentru totdeauna? Se vor topi oare diferenţele sociale în căldura dragostei? Ultimele minute ale întâlnirii vor fi definitorii şi vor hotărî destinul lor comun.

Biletele s-au pus deja în vânzare, atât la Agenţia de Bilete, cât şi online, de pe biletmaster. Spectacolul se va juca în regim cu publicul pe scenă. Prețul unui bilet este de 15 lei. Aşadar, ne vedem vineri seara, la teatru? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *