Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

O cutie pentru un zâmbet în #Oradea

Dec
03

Știu că faptele bune se pot întâmpla în fiecare zi din an, știu asta, dar se pare că de multe ori ne amintim că „trebuie” să-i ajutăm pe cei din jur doar în ajun de sărbători. Dați vina pe secolul vitezei, pe graba cu care ne desfășurăm activitățile, pe faptul că devenim tot mai solitari, că ne adăpostim în spatele monitoarelor de calculator… Anyhow, dacă vreți să „bifați” fapta voastră bună de Crăciun 2013, vă sugerez o activitate frumoasă, care va aduce oleacă de bucurie unor copii: Campania O cutie pentru un zâmbet.

OradeaLife.ro împreună cu Centrul Educațional „WINNIE ACADEMY” (din cadrul Ansamblului Rezidențial Luceafărul) a început această campanie. Ce trebuie să faceți:

1. Se ia o cutie de pantofi. Am ales cutia de pantofi pentru că este un lucru banal care se regăsește în majoritatea caselor.

2. Puneți în cutie dulciuri, jucării, haine sau alte obiecte care pot aduce fericirea unui copil.

3. Duceți cutiile la unul din centrele de colectare menționate mai jos: 

Centrul Educațional WINNIE ACADEMY: Calea Aradului nr. 4A, (cartierul Luceafărul) sau Grădinița CĂSUȚA LUI WINNIE & PRINCESS, Str. Gh. Doja nr. 20 ORADEA.

Dacă nu apucați voi să faceți livrarea, puteți să-i contactați pe unul dintre băieții care au inițiat campania, și vin ei să vă ajute:

  • Peter Hilgert 0723.212.411
  • Zuchiathi Csaba 0743.126.352
  • Adrian Ștefan 0762.608.273

Ce ziceți, oameni buni? Facem o faptă?

PS: deadline-ul e 20 decembrie.

One Response to O cutie pentru un zâmbet în #Oradea

  1. Am facut deja asta .. http://shoebox.ro/ la anul poate fac si campania ta..:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *