Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Nunta de bumbac – 2 ani de căsnicie

Jun
07

noi treiDacă la prima aniversare nu-mi aduceam aminte exact cum a zburat timpul, ce pot să spun acum, la a doua aniversare, când oricum nu mai suntem doar noi doi, ci ne bucurăm de viața alături de minunatul nostru bebe Alex?

Are mama o vorbă, așa trec zilele, de parcă le fură cineva. Iată-ne ajunși în data de 7 iunie 2017, la aniversarea nunții de bumbac. Am ales și anul acesta să facem cadouri personalizate, cu drag, ceva care să ne aducă zâmbete pe buze. Și pentru că la capitolul BUMBAC poți fi foarte creativ (nu, n-am primit o plantă de bumbac, așa cum i-a sugerat un amic soțului – deși mi se pare un cadou foarte mișto), m-am gândit să apelez la serviciile IDEAPLAZA pentru tricouri personalizate.

N-a durat mult până când am găsit și mesajul, primul vers din melodia pe care am avut dansul mirilor, o superbă melodie de dragoste interpretată de Ana Odagiu (Noi doi). Am ales așadar macheta pentru noi, dar am vrut să-l includem și pe bebe în design, pentru că nu mai suntem doar NOI DOI, așa că mesajul a fost „noi doi avem acel ceva… din 7 iunie 2015” pe tricourile noastre, iar lui bebe i-am inscripționat pe un body de bumbac „eu sunt acel CEVA! Din 20 octombrie 2016”.

Multă lume nu s-a prins de jocul nostru, și ne-a felicitat crezând că e ziua copilului. Peu importe, vorba francezului, noi cunoaștem mesajul și ne sărbătorim dragostea. Abia aștept să mai port tricoul și cu altă ocazie!

În încheiere, mulțumim pentru promptitudine și profesionalism echipei de la IDEAPLAZA, care a luat textul meu și l-a aranjat astfel încât să iasă niște tricouri jucăușe, pe gustul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *