Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Noile culori de vară

May
29

Înainte să vă gândiți la tot felul de predicții despre ce culori se poartă vara asta, permiteți-mi să vă liniștesc – nu despre modă vom vorbi azi (cel puțin, nu despre cea a hainelor), ci despre culorile manichiurii, respectiv pedichiurii. 🙂

Că sunt fan al unghiilor colorate, asta am declarat deja… n-aș rezista multă vreme cu aceeași culoare pe unghii, orice-aș face. N-am ajuns într-acolo încât să-mi asortez manichiura cu vestimentația (ăla cred că ar fi pasul următor firesc), dar de schimbat, tot le schimb rapid. Și da, de multe ori, am pe unghii mai mult de o culoare (sâc!), și-asta pentru că… fără culoare, viața e pustiu!

Iar prietenii de la Farmec știu cât de indecise-s muierile când vine vorba de culoarea unghiilor, așa că ne vin în ajutor (mă gândesc că acolo lucrează doar femei, că altcineva nu știu, sincer, cine s-ar preocupa de dorințele femeilor de-a schimba culoarea manichiurii constant) – în această lună au lansat niște culori noi, de vară, care să meargă la sufletul nostru.

Noile culori denotă spiritualitate, tinerețe și bucurie în așteptarea însoritei veri. Veți întâlni nuanțe calde de verde, corai, roz, mov cu denumiri care ne vor duce cu gândul la mult așteptatul concediu: Green Laguma, Baked Apple, Feeling Special, Orange Sunset, Pink Flamingo, My Lavender, Yummy Peach (fragment de aici).

Nu știu cum sună asta pentru voi, fetelor, dar eu abia aștept niște… Baked Apple pe unghii. 🙂

Și ca să nu se plictisească prea repede culorile pe unghii, le-a venit în ajutor și noul Gel TopCoat, care le face să rămână frumoase și strălucitoare vreme îndelungată.

N-o mai lungesc cu vorba, c-am de pictat niște unghii… singura mea dilemă de azi: Orange Sunset sau Yummy Peach?… Hai mai bine amândouă!

PS: tot acum s-au lansat și cinci nuanțe noi din gama Ultrarezistent, și trei culori noi pentru gama Disco. Ca să nu vă plângeți că n-aveți de unde alege. Pam-pam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *