Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Nelămuriri tenisistice

Aug
19

Fac parte din valul masiv de admiratori al Simonei Halep. O urmăresc îndeaproape de la începutul anului 2013 (mea culpa, în rest nu mă uit la tenis feminin, îmi place mai mult cel masculin). Ei bine, am acceptat la un moment dat în vara aceasta să pășesc pe terenul de tenis, să dau și eu într-o minge (ar fi exagerat să spun că joc tenis, nu prea nimeresc mingile și țin racheta destul de aiurea).

Tot pășind așa, vreo patru săptămâni la rând, am decis: microbul s-a instalat, îmi place să stau pe terenul de tenis (chiar dacă, repet, nu fac performanțe), investesc în rachetă și echipament. Zis și făcut – caut oferte în Intersport și Hervis. Mă gândeam eu că având un număr 2 WTA în țară, la fiecare intrare într-un magazin de sport va fi o placă mare cu „Simona se antrenează cu racheta X” sau „Simona folosește echipament de la firma Y”. Nici pomeneală!

Dacă vrei chestii de tenis, ai foarte-foarte puține opțiuni – vreo 10 modele de rachete în Intersport, la Hervis ceva mai puține. La echipament, ce să zic… Hervis a stat ceva mai bine – aveau fuste de tenis în 3 culori, toate Nike. La fel și maiouri. Intersport nu prea… am găsit doar un model de fustă Nike neagră. Rochii n-am găsit. Bandane și amortizoare, puține feluri și piperate la preț (în comparație cu ce-am găsit mai apoi, online).

Măi oameni buni, nelămurirea mea e următoarea – sunt mulți oameni care se îndreaptă spre tenis, grație Simonei – pot fi părinți care se gândesc la copiii lor, pot fi amatori dornici să intre pe teren… și-atunci, de ce nu profităm de hype-ul creat să le dăm oamenilor oportunități (aici mă refer la echipamente). Chiar atât de nerentabil e tenisul pentru voi?

One Response to Nelămuriri tenisistice

  1. Pingback: A patra sambata - Ioana Ştef

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *