Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Mergem la PRbeta!

May
03

Timişoara mă cheamă, din nou. Graţie prietenei mele, Raluca Moisi, voi participa şi eu la evenimentul lunii mai, de interes maxim pentru lumea de PR şi comunicare! 🙂

Astfel, în 12 mai, pararampampam: PRbeta: comunicare 2.0. E prima conferinţă regională despre comunicare şi PR. La eveniment sunt invitaţi oamenii de PR, companii, agenţii, jurnalişti online şi bloggeri.

Citez: “Conferința se adresează specialiștilor în PR, oamenilor de comunicare din companii – care folosesc mediul online în comunicare sau doresc să îi cunoască avantajele, consultanților independenți, studeților la comunicare și jurnalism, bloggerilor și reprezentanților presei din zona de centru și vest a țării. Dorim să aducem specialiștii în comunicare cât mai aproape de reprezentanți ai agențiilor de PR și ai companiilor care au avut cele mai bune rezultate în comunicare online în 2010.

Evenimentul cuprinde trei secțiuni: prima, dedicată specialiștilor în comunicare din companii, a doua bloggerilor care se implică în campanii de comunicare online și a treia reprezentanților presei care scriu pentru publicațiile online. Fiecare secțiune este urmată de o discuție liberă între public și speakeri. Vrem să oferim publicului șansa de a aduce cât mai multe întrebări speakerilor, pentru a putea clarifica cât mai multe aspecte care implică o bună comunicare între cele trei categorii de profesioniști.” (sursa: aici)

Când vine vorba de speakeri, sunt nume unul şi unul: profesionişti ai domeniului ales de activitate, printre care se numără: Alex Negrea, Andrei Crivăţ, Bobby Voicu, Bogdana Butnar, Cristina Bazavan sau Raluca Popa.

Ca să n-o mai lungim mult: joi, 12 mai, de la 8 dimineaţa, în Hotel Timişoara, ne vedem la PRbeta (iar Oradea e şi ea prezentă, prin OrădeanulLilişor şi subsemnata)!

PS: Lilişor are şi-o invitaţie de dat, la eveniment. Detalii aici! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *