Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Mărțișor pentru viață – pentru Ana Maria

Feb
24

“Every man must decide whether he will walk in the light of creative altruism or in the darkness of destructive selfishness.”  (a zis-o Martin Luther King). Având asta în minte, vă invit la un eveniment caritabil care va avea loc marți, 4 martie, de la ora 18 la Sala Filarmonicii de Stat Oradea: MĂRȚIȘOR PENTRU VIAȚĂ.

Mărțișorul e, de fapt, un concert caritabil pentru Ana-Maria, o tânără de 25 de ani, pentru care viața nu mai are culoare din cauza unei tumori pe creier. Prețul unei invitații este de 50 de lei, bani care intră în contul fetei, care are nevoie de o operație care costă 60.000 de Euro. O tânără zâmbitoare, veselă mereu, care în 2011 a fost diagnosticată cu tumoră malignă cu celule mici albastre… Nu pot să-mi închipui măcar prin ce trec acești oameni, dar cred că dacă putem face ceva cât de mic, apăi hai să nu stăm să face umbră degeaba pământului.

Dacă ajungeți la eveniment, iată o mică selecție din program:

Cvartetul VARADINUM (Costin Eva – vioară I, Olah Boglarka – vioară II, Thurzo Sandor-Jozsef – violă, Marcu Agneta – violoncel)

Bede Robert și Bede Laszlo – tenori
Jambor Elisabeta – pian
Horea Oniță – voce (elev cls. a X-a, C.N. Emanuil Gojdu)
Ionica Lianu Popa – voce
Ilinca Lianu și Ricardo Lopes – dans
Oana Lianu – nai

Dacă nu ajungeți la eveniment, mai sunt și alte modalități prin care puteți redirecționa bănuți către tânără, citiți aici care sunt acestea.

Un eveniment organizat de Kiwanis Art Oradea si Communications Media.

Parteneri: Facultatea de Arte a Universității din Oradea, Filarmonica de Stat Oradea, Organizația Femeilor Social Democrate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *