Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Maraton Oradea Toastmasters – Desaga cu discursuri

Dec
11

Acuș e gata și 2013, iar noi, membrii Oradea Toastmasters, ne-am gândit să profităm de ultima lună din an pentru a-i invita pe orădeni la un nou eveniment de public speaking: maratonul DESAGA CU DISCURSURI. Acesta va avea loc vineri, 13 decembrie, de la ora 19 într-o sală de cinema din Cortina Digiplex, în incinta Oradea Shopping City, și promite a fi un eveniment la care veți râde mult, dar veți și învăța lucruri noi, utile într-ale oratoriei și mai mult, fiind un maraton tematic, veți „fura” idei de cadouri pentru cei dragi, că tot suntem în luna cadourilor.

Cei prezenți la maraton vor afla informații despre ceea ce înseamnă Toastmasters și se vor delecta cu un regal de discursuri (opt la număr), susținute de membrii din clubul Oradea Toastmasters.

Acest eveniment se adresează atât membrilor din cluburile Toastmasters, cât şi celor care doresc să își îmbunătăţească abilităţile oratorice: persoanelor cu funcţii de conducere, reprezentanţilor de comunicare, directorilor, administatorilor de companii, dar şi studenţilor.

Accesul publicului este liber. Vă așteptăm cu drag! 🙂

One Response to Maraton Oradea Toastmasters – Desaga cu discursuri

  1. Toast-ul se tine cu vin, cu pocalul nu prea plin, oratorul antrenat, ca un dirijor versat, drept in fracul sau turnat, are un stil de diplomat, nasul rosu, emotionat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *