Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Magazin Gerovital, de azi și în Oradea

Jun
16

IMG_20180616_185441_437Dragii mei, azi a fost o zi pliiină. Deși ploaia care ne-a cam dat planurile peste cap (planuri de ieșit prin parc cu bebe Alex), ziua n-a fost una pierdută, pentru că am avut plăcerea să fiu invitată la deschiderea magazinului Gerovital la Oradea.

Așadar, de azi, sâmbătă, 16 iunie, avem magazin cu produse Gerovital (Farmec) în Lotus Center din Oradea! Deschiderea cu mult fast, discursuri, șampanie și o prezentare de modă ELLIS by Eli Lăscean. Plus reducere de 20% la orice produs achiziționat (reducere care durează până în 24 iunie), și cea mai interesantă chestie, zic eu, teste de dermoanaliză. Aceste teste sunt o facilitate disponibilă exclusiv în magazinele Farmec & Gerovital, durează 5 minute și ajută la stabilirea tipului de ten. Măsoară indicatori precum nivelul de hidratare, elasticitate, sebum și gradul de pigmentare al pielii. Pentru a beneficia de un astfel de test, trebuie să vă prezentați la magazinul Gerovital fără a purta machiaj, să treacă cel puțin două ore de la aplicarea unui produs pe ten.

Magazinul e situat vis-a-vis de KFC, îl găsiți cu siguranță.

De ce  mă bucur maxim că-l avem și la noi în oraș? Pentru că în sfârșit pot să văd pe pielea mea noile produse din gama Gerovital Beauty, adică noile lor cosmetice decorative (rujuri, farduri de pleoape, de obraz, rimel, corector, ruj lichid) care erau disponibile doar online.  Și mă voi bucura și de dermoanaliză, pentru că după naștere simt că tenul meu a luat-o puțin razna… Și e momentul să-l aduc pe calea cea bună! Iar pe lângă toate acestea, mă bucur tare să am produsele Farmec atât de aproape, mai ales după ce-am fost, vreme de doi ani, româncă cu farmec… 😉

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *