Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Lumea fără România

Dec
01

În fiecare an, de Ziua Naţională, lumea se dă-n stambă să declare, care mai de care, că e patrioată, că-şi phone microphone spy iubeşte ţărişoara, că fără ea nu se poate, că Doamne, ce noroc pe capul nostru că suntem români, că e un lucru de care să fim mândri. Ei bine, io nu mă simt tare mândră, nici măcar azi, dintre toate zilele. Cred că nivelul meu de mândrie românească e acelaşi cu cel de ieri şi va fi, sper, acelaşi cu cel de mâine. Nimic în plus, doar pentru că-i 1 Decembrie. Şi totuşi, azi sniper spy software review e ziua în care mă uit cu plăcere la filmuleţul de mai jos, ăla în care e prezentată lumea, http://rpmexpress.es/free-cell-phone-location-tracker-online-ci varianta fără România.

Sunt sigură că dacă n-ar fi fost domnul cu stiloul (Petrache Prunaru), altcineva l-ar fi inventat mai târziu, insulina e şi-acum disputată, deşi al nostru Paulescu e inventatorul de is cell spy legal merit, şi lista poate continua. E bine că gps tracker instamapper suntem, acuma, că suntem cum suntem, asta-i altă mâncare de peşte. Hai să ne trăieşti, că multe mai ai de-ndurat, Românico, până vei ajunge şi tu, într-un loc mai bun şi mai verde, cu râuri cu lapte şi miere, şi evident, câini cu covrigi în coadă!.. ;))

PS: orădeni, diseară vă aştept la teatru! 🙂

4 Responses to Lumea fără România

  1. Romania e Romania, si de asta o iubesc. Pentru ca imi da motive sa fiu ceea ce sunt la fiecare pas. Pentru ca ma surprinde pe zi ce trece, pentru ca ma enerveza in fiece clipa, pentru gropile din asflat care imi dau avanturi poetice, pentru trenurile cu intarzieri de sute de minute si pentru autostrazile de 2 km… pentru toate astea…

  2. Dragut filmulet.si totusi suntem romani.Sa vedem partea plina a paharului.

  3. Măi… măcar acum de 1 decembrie am pus şi io steagul pe casă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *