Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Lecturi Urbane în Festivalul Luminii, la Oradea

May
17

Poate vă era dor să aflaţi când puteţi pune mâna pe o carte bună! Sau să vedeţi cu ce se mai ocupă Cercetaşii României, cum împart ei bucuria din lucrurile mărunte. Dacă toate acestea-s valabile, vă invit cu mare drag să participaţi la Ediţia de Mai a Lecturilor Urbane. Dacă nu vă amintiţi exact despre ce e vorba, aveţi aici câteva mărturisiri de anul trecut, iar anul acesta ne alăturăm din nou Cercetaşilor pentru un Festival al Luminii deosebit! Acuma, cu ce se mănâncă treaba asta cu cărţile pe gratis, ia să vedem:

Lecturi Urbane este un proiect de implicare socială ce are drept obiectiv principal încurajarea lecturii în spaţiile publice şi crearea unui nou model de a contribui la binele comunităţii. Credem că România se poate transforma prin lectură şi vom face toate eforturile în lungul maraton Lecturi Urbane pentru a creşte numărul celor care citesc şi a trezi interesul pentru carte în rândul tinerilor. Lecturi Urbane este un proiect de implicare socială ce are drept obiectiv principal încurajarea lecturii în spaţiile publice şi crearea unui nou model de a contribui la binele comunităţii.

Aşadar: Lecturi Urbane Oradea şi Festivalul Luminii au loc sâmbătă, 19 mai, de la ora 20.00, în Parcul 1 Decembrie. Festivalul Luminii în Oradea este organizat cu sprijinul și finanțarea Agenției Naționale pentru Sport și Tineret prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bihor și al Casei de Cultură Oradea. See you there! 🙂

3 Responses to Lecturi Urbane în Festivalul Luminii, la Oradea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *