Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

La final de 2016…

Dec
31

Acum un an, pe vremea asta, nu-mi băteam prea tare capul cu multe lucruri. Aveam câteva certitudini, familia și pe cei dragi aproape, și era bine, călduț. Dar apoi 2016 s-a întâmplat să vină în forță, cu bucurii și multe motive de sărbătoare.
A apărut un nou SOARE pe cerul meu și nu pot să descriu în cuvinte fericirea pe care o simt când țin puiuțul în brațe și mă uit în ochii lui albaștri…A fost un an bun de tot profesional, cu multe reușite la Teatrul Regina Maria… Apoi ne-am apucat, o mână de prieteni, să strângem bani pentru a deschide un nou teatru independent la Oradea, Studio Act… Ce aventură!!! Și peste toate, școala de șoferi și carnetul, lucruri pe care nu le credeam posibile.

Sunt recunoscătoare pentru tot! Pentru familia mea iubită, pentru un ghemotoc care mă umple de bucurie, pentru care simt că aş fi în stare să mut munţii din loc, pentru prieteni care ne sunt mereu alături (cu sfaturi şi nu numai), pentru sănătate, pentru meşteşugul de a croşeta, pentru răbdarea celor care m-au învăţat (nu doar să croşetez), pentru… pentru TOT!

Ce-mi rezervă 2017? N-am habar, dar voi face tot ce-mi stă în putință să-l fac memorabil! Sunt o femeie norocoasă…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *