Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Jurnal de nuntă 7: Mulțumirile merg către…

Jul
24

Nunta 0553Acum c-a trecut fericitul eveniment, e momentul potrivit, zic eu, să le mulțumesc profesioniștilor care s-au îngrijit ca evenimentul nostru să iasă ca la carte, așa cum ni l-am imaginat. Toată lumea îmi spunea înainte de eveniment să fac tot posibilul să nu-mi fac griji, dar știți cum e… teoria ca teoria, practica ne omoară. Mi s-a spus că va fi ceva ce nu va merge cum trebuie, să nu fiu surprinsă – dar la final, când am tras linie, am descoperit că nu au existat astfel de „surprize”. 🙂

Rochia a fost făcută cu drag și pricepere de Laura Ciobanu. A fost cea mai ușoară rochie (și am probat câteva înainte să mă decid ce model aleg), și s-a comportat exemplar pe toată durata chefului nebun, dar și a ședinței foto de după. O recomand pe Laura pentru că pune pasiune în tot ceea ce face și e o perfecționistă – aud în jur atâtea și atâtea povești de la femei care au avut probleme cu rochia de mireasă și atunci zic… păi nu-i mai bine să te lași în mâinile unui profesionist? Ținuta a fost completată cu sandalele de la Musette – toc mic, confortabil, pentru joc și joacă până-n zori de zi, și cercei Carla Brilianti. Colierul a fost unul primit cadou, care a suferit o mică transformare – tot Laura s-a ocupat și de el.

Mirele n-a avut prea multe emoții cu privire la vestimentație – Thank God for Zara!

Coafura a fost realizată la Eleven (str. Postăvarului, nr. 11) – Moni Lucuș e „vinovata” pentru romantismul părului meu – mi-a plăcut la nebunie faptul că am avut flori în păr (care, apropo, au rezistat admirabil toată ziua). De machiaj s-a ocupat Mirela Fazakas, care a înțeles foarte bine că vreau să fiu cât mai naturală. Am un ten special (cunoașteți deja aventurile mele), iar machiajul trebuia să fie unul extraordinar, care să reziste căldurii și sebumului secretat incontrolabil – am fost foarte mulțumită de tot tratamentul Mirelei.

Petrecerea a avut loc la Sala Castello din Băile Felix – și deși am așteptat doi ani să prindem sala, mă credeți oare când vă spun c-a meritat fiecare secundă? (mai erau alte date disponibile, dar am avut eu fixul de-a fi a bride in June, iar soțul mi-a făcut pe plac). Totul a ieșit impecabil – de la chelnerii care mișunau non-stop, la aranjatul sălii (a meselor), la decorarea bufetului de fructe, la camera nupțială – pentru care vă mulțumim și azi, la camerele în plus oferite prietenilor noștri veniți de departe, la chelnerii care au manevrat cu mult profesionalism tot ce înseamnă pachete (am primit acasă meniurile rămase în plus în totalitate, dar și limonada pregătită la cererea noastră). Mâncarea a fost… mmm. Le mulțumim încă o dată și îi recomandăm cu căldură pentru profesionalismul de care au dat dovadă.

În ceea ce privește partea de fotografii, ne-am lăsat pe mâna prietenului dinamic – Sebi Tonț. Îl cunosc de multă vreme și am avut ocazia să-i admir munca în nenumărate rânduri – mă surprinde mereu prin calitate și promptitudine. Iar la nunta noastră, Sebi a fost un mic Hercule – a suplinit faptul că nu am avut echipă de filmare. Ne-a fost alături în trei zile diferite – la cununia civilă, la petrecere și mai apoi la ședința foto, îndurând canicula spectaculoasă de început de iunie. Îți mulțumim, prieten drag! 🙂

Pentru muzică, ne-am întors la o altă cunoștință – de data asta e vorba despre DJ Lulu Cremeneanu. Foarte atent și implicat, ne-am întâlnit cu el înainte de nuntă pentru a discuta despre ce anume vrem de la petrecere, cum să fie atmosfera… iar Lulu a înțeles tot. M-au întrebat diverși invitați după nuntă cum am reușit performanța de-a fi mereu pe ringul de dans: răspunsul e simplu! Lulu a pus exact muzica pe care am vrut-o, și a simțit foarte bine publicul și atmosfera. Fiind nuntă de zi, am început petrecerea la ora 16, dar a ținut până la 4 și jumătate dimineața. Mulțumim, Lulu – you rock! 🙂 Tot aici menționăm și prezența interpretei de muzică populară Luminița Tomuța, un cadou din partea noastră pentru cei ce apreciază muzica populară.

Începem secțiunea decorațiuni: am știut din start că-l vreau pe Marius – de la Florius Art – chioșcul cu flori adorabile de lângă Primărie (care s-a mutat între timp în Parcul Libertății). Aranjamente minunate, făcute pe gustul nostru – n-am avut nicio emoție în a ne lăsa pe mâna echipei lui Marius. Iar buchetul meu a fost… de vis. Recunosc că am tras tare de tot de timp ca să nu-l arunc… dar cineva m-a dat de gol și pe la 3 dimineața am făcut pe plac domnișoarelor de la petrecere. Mulțumiri echipei!

Ca capitolul prăjituri/tort/candy bar am optat pentru Gelateria Mozart. Eram destul de indeciși până am întâlnit-o pe doamna Monica la un târg, în luna februarie, și a fost dragoste la prima degustare. Totul a arătat excepțional, dar mai importat – a fost delicios! Fiind oarecum în tematica travel wedding, doamna Monica a intrat în jocul nostru și ne-a făcut tortul sub formă de geamantane de voiaj colorate, spre deliciul nostru și al invitaților. Candy-bar-ul a avut mare succes, prăjiturile epuizându-se rapid – iar prăjiturile de la pachet… salivez și acum când îmi amintesc prăjiturelele răcoroase cu iaurt și fructe de pădure. Vă mulțumim și vă prețuim!

Am avut și barman – un moft de-al meu, din nou – dar mă bucur enorm! Fiind o nuntă cu mulți tineri invitați, era firesc să le facem pe plac fetelor și să le invităm la un cocktail de vară, dar și băieților – concursul de shot-uri a fost un deliciu. Alcoolul a fost gestionat corespunzător, cu returul aferent de a doua zi – dar partea cea mai bună când ai barman e că nu-ți bați capul dacă se termină, ferească sfântul, whiskey-ul! Mulțumim Emil de la Show Bar!

Am fost dansată, furată, mi s-a cântat „Ia-ți, mireasă, ziua bună”, am fost plăcut surprinși de către colegii de muncă ai soțului – care au exersat și ne-au prezentat un moment de dans… nu se putea să uităm că facem parte dintr-un club Toastmasters tocmai la nuntă – astfel că înainte de dansul mirilor am organizat o mică sesiune de discursuri în care am rugat prietenii să ne spună câteva cuvinte despre eveniment… foarte emoționant!

La final, vin mulțumirile pentru cei care au făcut posibilă toată această aventură – părinții, nașii, familia și bineînțeles – prietenii… că dacă n-ar fi, nu s-ar povesti… 🙂

Dacă am uitat ceva sau pe cineva, rog să-mi fie cu iertare… n-am făcut-o intenționat!

4 Responses to Jurnal de nuntă 7: Mulțumirile merg către…

  1. Pingback: Mulţumiri, mulţumiri… | DJ Lulu Cremeneanu

  2. Ce armonie cand se-ntampla, pacea usoara de-amandoi iar dupa nunta, e o tranta… Ce vreti sa intelegeti, voi…

  3. Ma bucur ca totul a iesit asa cum v-ati dorit. Am aruncat un ochi peste lista sa ‘ fur’ cativa oameni priceputi si asa am ajuns astazi pe la Florius Art, unde m- a intampinat o ‘doamna’ tare flegmatica care mai ca nu m-a alungat din chiosc afara si care nu mi-a raspuns la nicio intrebare. Tare dezamagita am fost 🙁

    • Ufff, ce rău îmi pare! 🙁
      eu n-am tratat decât cu Marius și cu Laura (o tinerică blondă). Chiar am fost foarte mulțumită de ei…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *