Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Jurnal de nuntă 5: meniul

Mar
11

Sunt deosebit de încântată de sala pe care am ales-o pentru petrecerea noastră, deoarece, așa cum spuneam în postarea anterioară, printre altele, e foarte important meniul. Iar noi am avut în acest weekend degustarea. Nu ne-a pregătit nimeni pentru ce urma să fie, și am avut o surpriză maximă când am ajuns la sală, alături de toți mirii din anul 2015, unde am fost întâmpinați de hostesse, ne-am bucurat de mâncare aleasă, ba chiar am avut și program muzical. Noroc că ne-am tras la țol festiv, altfel nu m-aș fi simțit bine toată seara.

Am apreciat selecția de furnizori, am gustat prăjituri și deserturi, am trecut și pe la barman, pe la standul cu verighete, sau chiar la cel cu decorațiuni. Ne-am notat diverse întrebări de acasă și ne-am bucurat să găsim personal săritor și zâmbitor, care a răspuns atent la toate nelămuririle noastre.

Revenind la mâncare, vedeta serii, consider că e foarte important să cunoști și să alegi (pe testate!) ce vor mânca invitații la nunta ta (din câte îmi povesteau prietenii și cunoscuții, n-apuci să te bucuri cum trebuie de bucatele alese – așa că cel mai bine e să iei ceva ce să fie pe placul celor care le vor mânca). Am gustat din nu mai puțin de 7 meniuri, fiecare compuse din 8 piese, și ne-am folosit la maxim de meniul scris, pus la dispoziție de organizatori, pentru a nota fiecare preparat în parte. Au fost 3 prețuri, și pentru fiecare preț au existat mai multe variante.

Recomandarea e să vă anunțați alegerile cu cel puțin o lună înainte de eveniment,

Nu vă sfiiți să puneți întrebări! De-asta aveți oameni la dispoziție. Stresați-i (în sensul prietenesc), pregătiți diverse scenarii, încercați să prevedeți neprevăzutul – și neapărat, întrebați-vă prietenii deja căsătoriți. Cu siguranță au povești și întâmplări de împărtășit, și parcă-i mai bine să înveți din greșelile altora…

2 Responses to Jurnal de nuntă 5: meniul

  1. Cat stres trebuie sa aiba o mireasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *