Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Jurnal de nuntă 3: Networking. 5 minutes bride

Oct
19

Iată că a venit vremea unui nou post din Jurnal de nuntă; azi vă scriu despre un eveniment inedit pe care fetele de la Atelier Splendor (despre care v-am mai povestit) l-au gândit, împreună cu Double Tree by Hilton: 5 Minutes Bride – primul eveniment de tip networking pentru viitoarele mirese din Oradea și nu numai! 🙂

Ce se întâmplă la acest eveniment: 14 furnizori de top din domenii precum make-up, coafură, cosmetică, manichiură, chirurghie plastică, wellness, bijuterii, rochii de mireasă, lenjerie intimă, încălțăminte, verighete și flori vor veni în 25 octombrie, de la ora 16:00, la DoubleTree by Hilton Oradea pentru a oferi 5 minute de consiliere personalizată GRATUITĂ fiecărei miresici (cu bonus special: un bufet de la Patisserie La Foule).

De ce vă sfătuiesc să participați la eveniment: cu siguranță aveți, domnișoarelor (viitoare doamne), o mulțime de întrebări legate de marele moment (eu, una, am!). E ocazia perfectă de a intra în legătură cu profesioniștii din domeniu și a le adresa întrebările voastre, mai ales dacă nunta voastră are loc cândva mai la anul (cazul subsemnatei), și nu ați stabilit încă furnizorii pentru anumite servicii (eu, de exemplu, încă nu știu cum fac cu sonorizarea și florile). Și-n plus, fetelor, e gratuit: veniți, scoateți foicica, lansați întrebările și next – ca la speed dating – 5 minute cu fiecare furnizor!

Așadar, fete cucuiete, vă invit să ne vedem la un schimb de idei + informații super-utile vineri după-masă… se lasă cu degustări de vis, vă asigur!

2 Responses to Jurnal de nuntă 3: Networking. 5 minutes bride

  1. Multumim frumos Ioana ! Te asteptam cu drag !

  2. Pingback: 5 Minutes Bride - despre primul event de networking pentru mirese - Ioana Ştef

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *