Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Ioana hearts American Grill

May
05

philly cheesesteakDespre cei de la American Grill știu încă de când au deschis, cu tam-tam, acum ceva timp (pe Facebook-ul lor zice 2012, dar parcă nu-mi vine a crede că a trecut deja atâta timp). Încerc să îi vizitez o dată pe săptămână, și mereu comand aceeași chestie: meniu Philly Cheesesteak (e cel mai bun sendviș pe care l-am mâncat vreodată, iar cartofii prăjiți sunt demențiali – nu dintr-ăia congelați, ăștia chiar au gust). 🙂

double-something-burgerCând am primit invitația să particip la Meet & Grill, am fost un pic curioasă – chiar dacă afacerea nu era nouă pentru mine, m-am gândit că poate-poate mă ispitesc să încerc altceva din meniu. Și mă bucur că mi-am reorganizat programul să particip la eveniment, pentru că DA, curiozitatea mi-a fost răsplătită cu al doilea cel mai bun sendviș (impropriu numit așa) pe care l-am mâncat vreodată: un burger dublu cu nu-mai-știu-ce, dar însoțit de gustoșii cartofi.

Și pentru că veștile bune despre mâncare sunt preferatele mele, cei de la American Grill au venit cu oferte greu de refuzat, pentru toate gusturile, și la prețuri speciale:

  • luni e Mexican Night – am mâncat tacos cu chipsuri de casă și sos delicios;
  • marți e Wings Night – aripioare crocante sau în sos picant, 1 leu bucata;
  • miercuri e Burger Bar
  • joi e Fries Night – gustoșii cartofi în combinații inedite.

tacosMiercurea și Joia încă n-am ajuns, dar promit că voi reveni cu un review. Am mâncat tacos și mi-a plăcut, am gustat și din burritos-ul colegilor de masă; aripioarele au fost crocante, însoțite de eternii cartofi și un sos bun-bun, nici prea-prea, nici foarte iute. Ofertele din serile săptămânii sunt valabile după ora 17 – așa că aveți motiv să treceți pe la ei după ce ieșiți de la muncă, în drum spre casă, de ce nu?

2 Responses to Ioana hearts American Grill

  1. Hmmm…stiu ca nu e sanatos, dar e super gustos!

  2. Pingback: Lansarea hipMenu in Oradea (p) - Ioana Ştef

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *