Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Idei de Crăciun, partea 1

Dec
17

E liber la cumpărături. E momentul din an pentru care v-ați pregătit (după Black Friday, firește), ați căutat, ați probat, ați oftat, ați ținut dietă/v-ați îngrășat. Haideți să purcedem la o listă de idei pentru doamnele și domnișoarele din viața voastră (că la bărbați nu mă pricep). E partea întâi, așadar mai urmează – azi, despre cosmetice și produse de frumusețe.

Știți deja că-s ambasadoare Farmec, mă mândresc și mă laud cu asta de câteva luni bune… v-am scris pe blog recomandări de produse, v-am încurajat să le testați – raportul calitate/preț e mai mult decât excelent și părerile utilizatoarelor – în proporție de 90% sunt WOW.

Așadar, faceți bine și dați o fugă pe site-ul lor și apăsați pe produse. Alegeți testul care vă va permite să vă orientați cât mai bine în alegerea cadourilor (nu e obligatoriu). Căutați promoțiile lor (le au, din plin). Ah, și dacă sunteți din Cluj-Napoca, neapărat mergeți și cumpărați-vă produsele de la MagazinulFarmec, pentru că au o promoție fabuloasă: win the dress! În perioada 9 decembrie 2013 – 12 ianuarie 2014, cumpărăturile de minimum 50 de lei va ofera posibilitatea de a participa la tombola “Rochia din povestea Farmec”. Fiecare 50 de lei cheltuiți pe produsele Farmec vă aduc posibilitatea de a câştiga rochia şi cele 2 bilete la baletul pe gheaţă “Frumoasa din pădurea adormită” – extragerea e în 14 ianuarie.

Eu mi-am ales deja atât pentru mine cât și pentru cei dragi produse Farmec: tratamentele pentru păr, la mare căutare în sezonul rece; oje colorate pentru a readuce un pic din căldura verii (măcar pe unghii :)) ), tratamentele pentru fețișoară – preferatele mamei și câte și mai câte…

În încheiere, e musai să vă reamintesc că Farmec a lansat în luna martie o campanie foarte frumoasă, prin care sărbătorim femeile fermecătoare… Şi cum şi eu fac parte din această minunată campanie, mă declar tare încântată că am şansa să testez produse noi şi bune, despre care poate nu ştiam multe informaţii, dar care au devenit deja parte din rutina mea zilnică de frumuseţe (şi curăţenie) şi fără de care tare greu mi-ar fi. Şi unde mai pui că, înscriindu-vă la concursul lansat pe site (unde puteţi citi lucruri foarte frumoase şi interesante despre femei cu farmec din România), puteţi câştiga o excursie de 2 persoane pentru Dragobete 2014, oferită de Eximtur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *