Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

GTCI caută voluntari!

Aug
02

Anul trecut, undeva în aceeaşi perioadă de timp cu Toamna Orădeană şi Festivalul de Teatru Scurt, avea loc la Oradea un eveniment unic în istoria oraşului: Gala Traficantului de Cultură Internaţional. Organizată în clădirea Palatului Sonenfeld (unde se află şi cafeneaua Moszkva), Gala a fost primită cum se cuvine de orădenii curioşi, care au participat la o ediţie specială de 24 de ore de maraton cultural (aţi putut asista la teatru, muzică, expoziţii şi instalaţii ad-hoc).

Ca să n-o mai lungesc mult cu vorba, că sigur sunteţi curioşi din titlu, aflaţi că anul acesta evenimentul se va mări, aşadar: mare anunţ mare, SE CAUTĂ VOLUNTARI! 🙂 Anunţul oficial sună cam aşa:

Acum ai şansa de-a te implica in organizarea GTCI – Gala Traficantului de Cultură Internaţional 2012GTCI caută persoane motivate, pasionate, harnice care ar dori să-şi contribuie timpul în scopul realizării unui eveniment cultural.

GTCI este festivalul producţiilor de nişă, al experimentului şi experimentalului, al noilor formule şi răsturnări de convenţie sau, altfel spus, este piaţa de schimb a noutăţilor spectaculare. GTCI se defineşte şi ca un baromentru al artei spectacolului, de aici şi de aiurea.

Dacă eşti pasionat de artă, cultură, îţi place distracţia, să cunoşti oameni noi, să înveţi lucruri interesante şi vrei să participi nu doar ca simplu spectator, te invităm să vezi ce se petrece dincolo de cortină! Alătură-te echipei noastre! Avem nevoie de voluntari care să participe ca pesonal colateral, asistenţi de echipă, decor, promovare etc.

GTCI va avea loc spre sfârşitul lunii septembrie 2012, în Oradea şi dacă sunteţi la fel de entuziasmaţi precum suntem noi, aşteptăm CV-urile voastre pe adresa de mail: gtci.romania@gmail.com.

Eu am făcut parte din echipa GTCI anul trecut (cu o contribuţie micuţă, dar sper, de ajutor!), şi pot să vă spun că oamenii aceştia sunt absolut minunaţi! A fost o plăcere să şed cu ei la şedinţe, la planificări şi mai apoi să văd cum prinde viaţă proiectul. Vă recomand, dacă aveţi vreme toamna asta, să vă implicaţi în acest eveniment, pentru că MERITĂ! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *