Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Final de Toamnă Orădeană #to2012

Oct
15

Ui’ că s-a terminat şi Toamna Orădeană 2012, ediţia cu numărul 21 (da, suntem majori worldwide!)… Dacă aş putea să rezum în câteva cuvinte tot ce-a însemnat ediţia aceasta, ei bine, cred că nu mi-ar ajunge trei bloguri şi nu-ştiu-câte postări şi v-aş plictisi, poate. Peste 2.600 de bilete vândute, 6 spectacole “sold out”, 3.000 de spectatori în săli și 40.000 de participanți la concertele în aer liber. Doar câteva dintre cifrele festivalului din acest an.

Acuma, să vă zic cum mi-a plăcut mie festivalul! 🙂

1. Spectacole:

Unul şi unul, bine alese, nu s-au suprapus, a existat o diversitate pe care am apreciat-o: teatru, concerte de muzică, operă, balet, plus tam-tam-ul obişnuit în aer liber şi un mega-foc de artificii!

2. Public:

Unul şi unul, amabil, interesat, dornic să vadă spectacole bune. Nu cred să fi auzit telefoane sunând prin spectacolele din săli (bine, n-am fost la toate, de-asta nu pot băga mâna-n foc că n-au existat cazuri), parcă a învăţat românul să se poarte frumos în “soţietate”. Acuma, nu vă spun despre potopul de PET-uri lăsat în urmă în Parcul 1 Decembrie, după concertele în aer liber, dar parcă-parcă e mai bine.

3. Organizare:

Ceas. Ştie el, Bunoiu, ce ştie… şi câţi nervi/mailuri/telefoane etc au trebuit ca să iasă totul ca la carte, dar rezultatul final a fost unul demn de laudă! Bravo, hombre!

4. Bloggeri:

În cazul în care-aţi lipsit de la vreun event (fie el în sală sau în aer liber), nu se poate să nu fi observat avalanşa de pe facebook/twitter/bloguri: informaţii la cald sau la rece despre tot ce s-a trăit la Toamna Orădeană. Şi asta numai cu ajutorul unei echipe fantastice, care-a făcut posibilă magia. Well done, you guys! 🙂

Vă las pentru moment, mai multă inspiraţie în curând, după conferinţa de final…

PS: dacă aţi ratat artificiile de Ziua Oraşului, le puteţi vedea filmate aici.

Organizatori: Casa de Cultura Oradea, cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea.

Sponsori: Ciuc, Golden Brau, Siemens, Vandana, Farmacia 3, Organique, Total Clean, Proges, Graf.

Parteneri: Digi 24, Zile si Nopti, Magic FM, Crişana, Jurnal Bihorean, Bihari Naplo, Bihor Online, Erdely Online, Living In, Impero, Zelist Monitor, Window Pub, Dreamstudio, Utopium, The 4th Floor.

Masina oficiala: Mercedes prin ATP Exodus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *