Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Fete cochete cu Alva şi Organique

Jun
06

La super-invitaţia pretenei Lilişor, m-am înfiinţat luni după-masa la o sesiune de machiaj cu cosmetice de la Organique, în proaspăt-inauguratul Salon Cochet (situat pe str. Episcop Mihai Pavel, vis-a-vis de Librăria Gutenberg, într-o curte interioară). Ajunsă cu întârziere, le-am prins pe fete în plină povestire despre noile cosmetice alva, care sunt organice, nu conţin parabeni, parafină, uleiuri minerale sau compuşi PEG şi un alt aspect important, nu se testează pe animale sau că trebuşoara intitulată carmin se obţine din sânge de păduchi, dar carminul de la alva e făcut pe bază de sfeclă. Am băut un ceiuţ bunuţ înfloritor, am stat la taclale ca-ntre fete, cu bârfe despre tot felul de chestii, şi-a fost tare plăcut.

Apoi mi-a venit rândul să fiu cobai. Ştiţi că-mi place să mă machiez, sau cel puţin e o chestie nouă pe care-am descoperit-o recent, aşa că o practic cu mare bucurie. M-am lăsat aşadar pe mâinile dibace ale Otiliei de la Organique, care, zic eu, a făcut minuni! Bine, nici cosmeticele de la alva nu-s de ici, de colo, astfel că a fost o combinaţie tare bună. Lucrul inedit pe care am şi apucat să-l testez a fost noua pudră minerală care, atenţie, merge-n combinaţie cu orice! Adică e de pus pe ochi, de amestecat cu oja sau cu un gloss transparent. Mi se pare tare mişto să poţi să le combini pentru a rezolva eterna problemă a femeilor: asortarea! Dar oricum n-am rezistat tentaţiei şi mi-am făcut unghiile de la mâini în 10 culori (un fel de “pentru că pot/merit”). Am şi poze, făcute de Lili, ovcors, care-a fost un paparazzi desăvârşit. Fenx again! 😉

Aşadar, vă las cu poze şi cu recomandarea caldă de-a urmări brandul Organique (la noi în Oradea se găseşte pe Corso, lângă Farmacia 3) şi pe fete, pentru că ne promit că atelierul de make-up se va mai ţine în curând.

5 Responses to Fete cochete cu Alva şi Organique

  1. Data viitoare voi opta și eu pentru un machiaj ceva mai îndrăzneț. Dacă-mi fac un pic de curaj! 😀

  2. Fainelor! Abia astept sesiunea de make-up din Timisoara. Am tot citit ba la voi, ba la clujence cat de fain a fost si acum nu mai am rabdare pana duminica :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *