Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Eduard & Bianca – Lost in Magic

Nov
21

Dacă vă era dor de-un show de magie cu numere de iluzionism cum numai talentaţii noştri orădeni Eduard şi Bianca pot să vă pregătească, ei bine, vă invit să daţi mână liberă curiozităţii şi să veniţi sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 20, în Stage (str. Iosif Vulcan, nr. 14). LOST IN MAGIC este cel mai nou spectacol al iluzioniştilor de succes şi îi prezintă pe cei doi magicieni într-o ipostază cum nu i-aţi mai văzut. Eduard şi Bianca şi-au propus şi au reuşit să creeze un spectacol complet nou, cu numere de magie care cu siguranţa nu le-aţi văzut şi nici nu le veţi mai vedea niciunde. Pe durata întregului show magicienii vă vor arăta minunata lume a magiei şi modul în care chiar şi cei mai pricepuţi iluzionişti „se pierd” din când în când în ea.

Fiind un spectacol de magie de tip stand-up, cei doi vă garantează un spectacol 100% interactiv, 100% comic şi 100% original…toate acestea rezultând 300% distracţie!

Rolul principal vă poate reveni chiar dumneavoastră, devenind ajutorul celor doi în încercarea de a descoperi lumea surprinzătoare a magiei.

Vă promitem o seară cu multă comedie, multe râsete, multă uimire, dar cel mai important multă multă magie, într-o formă în care nu aţi mai întâlnit-o!

Magia e peste tot!

Magia înseamnă muncă!

Magia înseamnă dăruire!

Magia înseamnă artă, dar magia devine cu adevărat o artă când nu ai nimic de ascuns!

Vino şi convinge-te!

Preţul unui bilet este de 10 lei, iar rezervări se pot face pe pagina evenimentului.

2 Responses to Eduard & Bianca – Lost in Magic

  1. Iti multumim pentru sustinere! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *