Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Dulcegării şi dragoste = muzică

Dec
18

Azi am puţină vreme de respiro înainte de Schimb de Cărţi, şi vreau să vă povestesc despre un concert foarte fain la care am fost vineri seara. Lazy Corner (cel mai mişto local de “lenevit” care s-a deschis în Oradea de ceva vreme) a organizat primul său concert: invitat special, Sabin Mureşan. Deşi Bogdi scrisese despre concert de ceva vreme, mărturisesc c-am fost destul de zăpăcită şi-am uitat, aşa că am nimerit cam prin mijlocul cântării. Dar tot răul spre bine, am găsit un loc şi-am stat s-ascult, fascinată, cântece despre drumeţii, despre fascinaţia omului modern pentru mijloacele internaute (mi-a plăcut tare-tare melodia cu “găina din Farmville” – m-am simţit oleacă :)) ), dar evident, mare amatoare de DULCIURI, m-a dat gata melodia “Dulce de dragoste”.

Un om la o chitară, un om la percuţie şi, din când în când, o intervenţie superbă la vioară: o seară perfectă, cu alte cuvinte! Felicitări organizatorilor, la cât mai multe astfel de evenimente! 🙂

Vă las mai jos cu ce-am găsit pe youtube: o filmare a melodiei “Dulce de dragoste”. Enjoy, şi aveţi grijă la glicemie! ;))

Ce-ar fi dacă oamenii s-ar transforma în prăjituri
Sau alte duclciuri
Poate am scăpa de dulcegării
Şi n-ar mai trebui interzisă îngheţata la copii…

3 Responses to Dulcegării şi dragoste = muzică

  1. Parca e o melodie de vara de asta imi place cel mai mult. Pentru ca imi e foarte dor de vara desi acum de Craciun ar trebu sa ma bucur. Se mai intamplat, nu? Asa e romanul, cand e iarna vrea vara si invers. Felicitari si succes in continuare. Sarbatori fericite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *