Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Discursuri cu parfum de femeie la Oradea Toastmasters

Mar
25

Dragii mei, nu-i așa că vă era dor de un nou eveniment Oradea Toastmasters: ei bine, venim cu frumoasa surpriză ca, în luna femeii, să avem un eveniment dedicat doamnelor și domnișoarelor de succes! Maratonul de discursuri intitulat DISCURSURI CU PARFUM DE FEMEIE va avea loc joi, 28 martie, de la ora 19, la Cinema Cortina Digiplex în incinta Oradea Shopping City. Gazda serii voi fi chiar eu, în calitate de Toastmistress! 😀

Alături de colegii din cadrul Oradea Toastmasters, considerăm de mare interes promovarea femeii prin orice mijloace. Un eveniment cu participare publică are acest merit de a sublinia aspecte ce pot fi îmbunătăţite. Ba mai mult, prin conţinutul discursurilor vrem să oferim nu doar suport ci şi metode practice prin care femeile pot deveni lideri adevăraţi. Îmbinarea discursurilor livrate profesional, cu implicarea efectivă a publicului, au făcut dintotdeauna un deliciu şi o încântare pentru toată lumea.

Maratonul de discursuri va avea trei secţiuni, cu tematicile asociate:

  1. Discursuri pregătite (de către membrii Oradea Toastmasters):
  • Sergiu Fanea: …cu ruj pe buze – o excelentă prezentare a diferenţelor dintre percepţiile asociate femeilor şi bărbaţilor, cu aplicabilitate în marketing
  • Crina Cordea – Puterea e de gen feminin – o radiografie a stratificării sociale bazate pe cutume sociale ce pot fi surmontate. Ne va spune cum pot femeile să reuşească, să obţină puterea, bazându-se pe dobândirea de abilităţi şi competenţe.
  • Eugen Antal – Leadership… pe tocuri – Drumul de la liber la lider aplicat cu predilecţie pentru purtătoarele de tocuri.
  1. Concurs de discursuri spontane cu subiecte surpriză: cea mai spumoasă secţiune, în care subiectele vor fi extrase din pălărie şi se va vorbi 2 minute printr-un discurs spontan. Participarea este liberă, însă vă avertizăm: sunt invitate cu predilecţie a lua cuvântul doamnele şi domnişoarele. Premiul pus la bătaie de partenerul evenimentului Cinema Cortina Digiplex constă în 2 bilete la film.
  2. Discursuri ale unor femei de succes. Învăţăm succesul de la cele ce l-au obţinut deja. Participarea extraordinară a doamnei Sorina Bradea (manager cu tocuri), Natalia Selegean (X-Factor) şi o invitată surpriză.

Pentru a participa, trebuie să completați acest mic formular de înscriere. Vă așteptăm cu drag! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *